2777
2789
عنوان

کس هست که قبلا تنبل بود و الان زرنگ شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 51 پست
میشه کافیه مرتب کنی یه بار،دیگه  دلت نمیخواد بهن ریخته باشه خونت کلافه میشی برنانه ریزی کن کا ...

ممنون عزیزم، خونمو که مرتب میکنه فقط چند روز دوام داره، متاسفانه بعد برمیگردم سر خونه اول

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند ساله که دارم با خودم می جنگم ولی متاسفانه موفق نشدم☹

ببین این دوستم مدام میگفت تو کثیفی و شلخته

بهم برخورد

یواش یواش شروع کردم مرتب باشم

برنامه ریزی کن تو ذهنت یا رو کاغذ 

ک بهشون برسی

و اینکه دکتر برو آز بده شاید کم خونی یا تیرویید کم کار داری و یا افسرده ای

من کم خون بودم برای همینم واقعا حس و حال نداشتم برا کاری

ب خودتم سخت نگیر ی سریا مدلشونه مهم آرامش اعصابه اونیم ک مدام مرتب و تمیزه اما وسواسه تو درونش تلاطمه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
دوست تمیز و مرتب اثر میزاره

آره واقعا قبول دارم، ولی دوست این مدلی ندارم که راحت باشم باهاش برم خونشون

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
ببین این دوستم مدام میگفت تو کثیفی و شلخته بهم برخورد یواش یواش شروع کردم مرتب باشم برنامه ریزی ک ...

ممنون عزیزم، واقعا داشتن همچین دوستی خیلی خوبه، 

کم خونی نه ولی کم کاری تیرویید دارم که قرص مصرف می کنم.

چی بگم آخه خونه بهم ریخته روح و روان آدمو هم بهم میریزه، توکل بر خدا، برای منم دعا کنین منم بتونم موفق بشم.❤

ممنون عزیزم، خونمو که مرتب میکنه فقط چند روز دوام داره، متاسفانه بعد برمیگردم سر خونه اول

خب نباید بزاری تلبار بشن کارا

مثلا شنبه و دوشنبه بذار واسه جارو ،البته اگر بچه کوچیک داری و یا خونت زیاد کثیف میشه بیشتر نیازه

یه روز درمیون گردگیری،

یکشنبه ها تمیز کردن اشپزخونه به صورت کلی مثلا مرتب کردن کابینتا و طی کشیدنو ،پاک کردن هودو درودیوار که چربی گرفتن وپاک کردن کابینتا

دوشنبه و جمعه شستن دسشویی و حمام و لباسا 

البته حمامو بعد از هر بار استحمام بشورید

و اینکه ظرفا رو فوری بشور چون بذاری بمونه،حوصلت ننیکشه،فقط سعی کن وقتی میری بخوابی،خونم جمع و جور باشه و اشپزخونه تمیز خیالت راحته اینجور

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
خب نباید بزاری تلبار بشن کارا مثلا شنبه و دوشنبه بذار واسه جارو ،البته اگر بچه کوچیک داری و یا خونت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت، خدا خیرتون بده، برای منم دعا کنین بتونم از پس خودم بربیام.💝💝💝

ممنون عزیزم از راهنماییت، خدا خیرتون بده، برای منم دعا کنین بتونم از پس خودم بربیام.💝💝💝

خواهش میکنم

برمیای زیبا،یه هفته خودت طبقش پیش بری،حالا طبق شرایط و تایم خودت بچینی،انگیزت میره بالا تنبلیت برطرف میشه خودت خوشت میاد از این سبک

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
خواهش میکنم برمیای زیبا،یه هفته خودت طبقش پیش بری،حالا طبق شرایط و تایم خودت بچینی،انگیزت میره بالا ...

ان شاءالله که همینطور باشه

ممنون عزیزم، واقعا داشتن همچین دوستی خیلی خوبه،  کم خونی نه ولی کم کاری تیرویید دارم که قرص مص ...

منم جدیدا کم کار شده تیروییدم  میفهمم چی میگی انگار از همونه حال ندارم برم دستشویی چ برسه ب تمیز کاری.

آره خوب بود این تاثیرش روم ولی این رفیقم عین سادیسمیا کلا بقیه رو تحقیر میکرد باور کن بی نظمی با کثیفی متفاوته من تمیزو شلخته بودم ولی کلا بهم میگفت کثیف و چرک

منم جدیدا کم کار شده تیروییدم  میفهمم چی میگی انگار از همونه حال ندارم برم دستشویی چ برسه ب تمی ...

آخه من قرص تیرویید هم مصرف می کنم، ولی فکر نمی کنم از تیروییدم باشه چون من چند ساله کم کاری گرفتم در حالی که قبل اونم این مشکل داشتم.

آهان الان متوجه شدم اینطوری که خوب نیست فکر کردم فقط در این زمینه به شما تلنگر می زده، در هر صورت خدا رو شکر که تونستین این تغییر در خودتون ایجاد کنین.🌹🌹🌹

آخه من قرص تیرویید هم مصرف می کنم، ولی فکر نمی کنم از تیروییدم باشه چون من چند ساله کم کاری گرفتم در ...

بله درست میگین

مهم اینه روح و روانت راحت باشه خودتو اذیت نکن 

وسواس چیز بدیه اتفاقا

هر کس ی جوریه عیبی نداره که بی نظمیم ی جور نظمه 

بله متاسفانه🧡