ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 عنوان کس هست که قبلا تنبل بود و الان زرنگ شده باشه؟ 1219 بازدید | 51 پست خیلی دوست دارم وقتی هر چیزی رو برداشتم بزارم سر جای خودش ولی نمیشه اون لحظه تنبلیم میاد در نتیجه خونمون بیشتر مواقع بهم ریختس 😭خوش به حال اونایی که زرنگن. من متاسفانه از بچگی همینطوری بودم و الان خیلی سختمه که خودمو تغییر بدم.😥کسی راهکاری داره؟ وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم..... 1399/11/16 | 00:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادلینم عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 2234 من ی تنبلی بودم ک دیگه حد نداش الان ازاین رو ب اون رو شدم صلح طلب،ولی جنگ بلد😎😒😉🤫😃
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 من قبلنا زرنگ بودم جدیدا تنبل شدم ! حتما بعد بچه دار شدنتون؟ 😀 وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 نوچ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
عاشق۲ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1015 من ی تنبلی بودم ک دیگه حد نداش الان ازاین رو ب اون رو شدم جدی چیکار کردییییییی خوشا به بخت بلندم که کنارم تویی💘A@S
nazbano2hgytg عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 1168 من قبلنا زرنگ بودم جدیدا تنبل شدم ! ای تنبل">"> "> ">">">
پاکسار عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 7616 منی دوست داشتم زرنگ بودبا اون گشتم روم اثر داشتب زور با خودت بجنگیواش یواش عادتت میشهمن اتاقم کثیف باشه راحتیم نمیادمجردم راستی با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
ترنم_باران6 مدیر استارتر عضویت: 1394/07/16 تعداد پست: 1092 من ی تنبلی بودم ک دیگه حد نداش الان ازاین رو ب اون رو شدم رمز موفقیتت چی بود؟ 😀 وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....
بارانوروجک عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 602 من که صبا پامیشم میرم به مادرشوهرم تو کارا کمک میکنم عصراهم خونه خودمو عین دسته گل میکنم
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27950 من تا امروز صبح زرنگ بودم ولی چون همسرم گفت لم مبدی تو خونه دیگه دست به خونه نمیزنم الآنم انگار بمب ترکیده تو خونه تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲