2777
2789
عنوان

علی انصاریان

| مشاهده متن کامل بحث + 4848 بازدید | 111 پست
بعلههه یه نگاه به اخبار بندازین ملت به بهانه های مختلف می یان یکی باغ پرتقالش مونده یکی عروسی دارن ی ...

خانم اصلا اجازه نمیدن بیان 

خانم من تهرانم و از نظر رفت و امد و مسافرت کاری که به تهران میشع چندبرابر مازندرانه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم شبکه خبر زیرنویس میکرد اگه آمار پایین باشه رعایت کنیم راه بازه برا عید  خوب اینو میگن ...

😓گاش تعطیل بشه 

امسال اولین سالیه ک از سفر نوروزی میترسم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

😓گاش تعطیل بشه  امسال اولین سالیه ک از سفر نوروزی میترسم

دقیقا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

خانم جان از کجا میدونی ایشون واقای میناوند تو اون سفر مبتلا شدن و فوت کردن  اینکه بگین رفتن سف ...

عزیز جان من کجا گفتم حقشه بمیره؟

اصلا من قصدم از تاپیک سرزنش نبود.

میگم کاش نمی رفت شاید زنده می موند.

چرا منفی نگرین؟

بعدم یکی از اطرافیان خودشون اینو گفت وگرنه من که تو خونشون نیستم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
عمر دست خداست، خدا هر دو رو بیامرزد و به خانواده هاشون صبر بده،  خیلی دور و گرم میبینم،. همه ا ...

والا یکی از اطرافیان خودشون گفت.

وگرنه من که تو خونشون نبودم.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
عزیز جان من کجا گفتم حقشه بمیره؟ اصلا من قصدم از تاپیک سرزنش نبود. میگم کاش نمی رفت شاید زنده می م ...

نه خانم تو یه برنامه اینترنتی که برای دربی ضبط میشده و عدم رعایت موارد بهداشتی مبتلا شدن مثل اینکه دوتا از فیلمبردارا هم تستشون مثبت شده

درخواست دوستی قبول نمیکنم