2777
2789
عنوان

علی انصاریان

| مشاهده متن کامل بحث + 4848 بازدید | 111 پست

الان دیگه هیچکی رعایت نمیکنه 

اون اوایل بود جو گیر شده بودیم نون میپختیم 

این طفلیا از بد شانسی بود ماهم اگه تا حالا کرونا نگرفتیم و نمردیم خوش شانس بودیم ببینیم ازین به بعد تقدیرمون چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرف مسخره ای زدی و بدون فکر این همه ادم در ارتباط با دیکرانن اینا از بدشانسی مردن هیچ‌کسی شبان ...

حرفم مسخره نیست.باید رعایت کرد.

می دونم همه کار داریم و بیرون می ریم.

ولی آخه تفریح؟دوبی؟تو این اوضاع؟

حالا اگه گفته بودم مهمون دارم همه می گفتین کروناس.دفاع الکی نکنید

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
خانم الان لعنت رو به کی میفرستین وقتی همه جا قرنطینه بود وراه شمال بسته  شمال قرمز بود وضعیتش ...

بعلههه یه نگاه به اخبار بندازین ملت به بهانه های مختلف می یان یکی باغ پرتقالش مونده یکی عروسی دارن یکی می گه یه سر به ویلامون می زنیم کجای کاری  بسته ست سر قبر من بسته  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چطور دبی رفتن .الان دبی  راه نمیده که

به خدا یکی از اطرافیان خودشون گفت که یادم نیست کی بود.

من نمی دونم دیگه.

منم از ناراحتی تاپیک زدم نه واسه سرزنش

من شنیدم‌گفتن عید فقط نارنجی قرمز ممنوعه بقیه ایرادی نداره اره؟

من دیدم شبکه خبر زیرنویس میکرد اگه آمار پایین باشه رعایت کنیم راه بازه برا عید 

خوب اینو میگن که رعایت کنیم موج چهارم راه نیفت وگرنه فک کن عید همه بریزن جاهای که آمار پایینه و زرده خوب صددرصد باز فاجعه میشه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه برنامه بود راجع به دربی اونجا مبتلا شد.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
دربی رفتنا نه دبی

طفلیا همون دربی ام تو استادیوم نبود تو استدیو شبکه سه بود

بعد الان مشکل اینا نیستن مشکل عدم رعایت پروتکل های صداسیماس

ن ماسک ن فاصله ن تهویه

الان اون پیرزن معروف من زن بی عرصه نبودم

اورده بودن شبکه دو نمیدونم سه

پیرزن ماسک پایین

مجری بغلش کرد ماسک نداشت

خب اگه اون مجری ناقل باشه میدونی چی میشه😥

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خیلیا خیلی جاها میرن ولی مرگ سزاش نبود حق مردم ک نخورد بگیم جواب کارش گرفت ملت ظلم میکنن قاتل میشن ...

منم ناراحتم دوست عزیز.

قصدم از تاپیک سرزنش نیست.

میگم کاش نمی رفت که اینجوری نمی شد

حرفم مسخره نیست.باید رعایت کرد. می دونم همه کار داریم و بیرون می ریم. ولی آخه تفریح؟دوبی؟تو این او ...

دبی کجا بود ...بدبختا ۲۲ دی تو یه برنامه برا دربی شرکت کردن مثل اینکه میناوند یه علایم خفیفی داشته جفتشون یه مدت خونه قرنطینه بود بعد که حالشون وخیم میشه میرن بیمارستان با درگیری شدید ریه