2777
2789
عزیزم منم دقیقن شرایطم مثل قبلن توعه چیزی کم ندارم ولی حالم خوب نیست. خانوادتن خیلی توی چشم هستیم حت ...

چقدر مثل خودمی 

این دعا مال ۲سال پیش بود مامانم اومد خونه ازش میپرسم ببینم هنوز هستش یا نه اگه بود حتما برات میفرستم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
مگه اپولو هوا کرده بودی 😑😑😑 ماشینو که دیگه همه دارن چرا باید چشم بزنه😑😑😑😑😑😑😑😑

خیر خانم اون شخصی که میگم یک پیرمرده چشمش به چیزی بگیره کلا اون چیز نابود میشه حرف منم نیست تموم همسایه هاش از دستش عاصی شدن

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دقیقن شرایطم مثل قبلن توعه چیزی کم ندارم ولی حالم خوب نیست. خانوادتن خیلی توی چشم هستیم حت ...

البته اینو بدون اثر دعا موقتیه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
حالا من همه سعیمو میکنم خودمو تو چشم نزارم. من ساده فکر میکردم همه خوبمو میخوان. چون خودم اصلن حسود ...

عزیزم از مامانم پرسیدم گفت پارسال دعارو انداختم ت‌و آب جاری 

شرمنده خواهر سعی کن قرآن زیاد بخونی مخصوصا سوره ناس وفلق وآیه الکرسی ان شاالله مشکلت حل میشه