2777
2789
یعنی از حسودا دوری کنم؟ فک کنم باید از همه دوری کنم و انزوا بطلبم 😂

حسود و چشم شور فرق دارن. حسودا انواع مختلفی دارند. من اگه دیدم طرف زیاد چشمش به چیزی باشه اونو دور میکنم از چشمش البته میگم من انرژی افراد را دریافت میکنم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرانبها جان من حرفتو قبول دارم ولی بعضیا متاسفانه بشدت انرژی چشمشون بالاست من دو مورد تو عمرم دیدم ک ...

خودمم یه مورد داشتم در تایید حرف تون .

قبول دارم 👌👌👌

ولی قدرت ذهن ما و چشم حسود اگه ترکیب به یک جهت باشه واویلاس .

من تمرکزم را از اون آدم برداشتم و تمام مسائل زندگیم را ازش پنهون کردم تا جلوی چشم زخمش گرفته بشه .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مبحث فیزیکیه نه روانشناسی این روانشناسا مزخرفات زیاد میگن

ببخشیدا اتفاقا اکثر روانشناسان از جهت فیزیک و متافیزیک حرف میزنن و چشم زخم چیزیه که تو اسلام هم بهش اشاره شده

شکی نیست که هنوز خیلی چیزارو نمیدونیم  ولی علم توانایی رد قطعی بابا نوئل رو هم نداره پس بگیم ...

این حرفتون دوطرفس از اونجایی که علم نمیتونه خیلی چیزارو تایید کنه از اون طرفم نمیتونه خیلی چیزارو رد کنه

چطور نمیتونه بابانوئل رو تایید کنه ولی میتونه چشم زخم رو رد کنه؟منظور کلی حرفم اینه علم نقاط صعف زبادی داره نمیشه همه موضوعات رو به علم ربط داد

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
خودمم یه مورد داشتم در تایید حرف تون . قبول دارم 👌👌👌 ولی قدرت ذهن ما و چشم حسود اگه ترکیب به یک ...

دقیقا باید از اون افرادی که خبره این موردن باید دوری کرد و اگرم رو در رو شد ادم با صلوات و صدقه انرژیشون را خنثی کنه

بشدت اعتقاد دارم و از دور انرژیشون را حس کردم اخرین موردشم یک ماه پیش یک چشم شور معروف منو دید سوار ...

مگه اپولو هوا کرده بودی 😑😑😑

ماشینو که دیگه همه دارن چرا باید چشم بزنه😑😑😑😑😑😑😑😑

این حرفتون دوطرفس از اونجایی که علم نمیتونه خیلی چیزارو تایید کنه از اون طرفم نمیتونه خیلی چیزارو رد ...

کاملا قطعی نمیتونه چیزی رو رد کنه ولی با همین علم کنونی میشه گفت که وجود چیزی مثل چشم زخم (مثل بابانوئل) خیلی بعیده

میتونی بگی چی شد عزیزم؟

نامزد که بودم رفتیم خونه خاله شوهرم. خاله هی نگام‌میکرد از نگاهاش حس بدی داشتم . برگشتیم ازونجا شب رفتم‌ حموم لامپ‌حموم‌ روپوش نداشت  یهو صدای وحشتناکی داد و ترکید تمام موهام شد خورده شیشه لامپ یه تیکه شیشه خورد صورتم‌ زخم کرد جاش هنوزم‌مونده 

روانشناس آخه چی میفهمه از فیزیک 😂

یه درسی در روانشناسی هست که تو انگلیس تدریس میشه .روانشناسی جفری یونگ .بهش میگن روانشناسی یونگی .

طرف فیزیک را بلعیده!

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

گرانبها جان من حرفتو قبول دارم ولی بعضیا متاسفانه بشدت انرژی چشمشون بالاست من دو مورد تو عمرم دیدم ک ...

طرف من دیدم گفت چه لامپ پر نوری . عالیه . سریع ترکید😬😐

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏