2777
2789
تجربتون رو اگه میتونی بگو عزیزم

خیلی جاها. نمونش این بود زندگیم خیلی زبان زد مردم بود طلا زمین پول همه چی داشتم یهو ازین رو به اون رو شد اینقد سر زبونا افتادیم . کلا هیچ شد تقریبا تا مرز طلاقم رفتیم اینقد گفتن خوشبحالش چ شوهری داره همه چیز به اسمش میزنه بزور برگشتیم بهم دیگه. 

چند روز پیشم عکس بچمو پروفایل گذاشتم تازه به دنیا اومده بود بلایی سر بچه اومده شیر نمیخوره گوشت بچه آب شد اینقد تب کرد . ۳ تا بچه دارم دوتاشون پسره همه میگن این بازم پسر آورد انگار بچه برا من سکه میرینه مخصوصا اگه پسر باشه دوبله سکه میرینه🤕🤕🤕

مگه اپولو هوا کرده بودی 😑😑😑 ماشینو که دیگه همه دارن چرا باید چشم بزنه😑😑😑😑😑😑😑😑

عزیزم بعضی ها خیلی حسودن. من هم خییلی دیدم ک ب چیزای پیش پا افتاده حسودی میکنن. حتی خیلی پیش اومده کسایی ک از ما خیلی بیشتر دارن ب چیز های کم ما حسودی میکنن. ب ذات طرف بستگی داره بعضی ها تحمل دیدن چیزای معمولی برای بقیه هم ندارن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا قطعی نمیتونه چیزی رو رد کنه ولی با همین علم کنونی میشه گفت که وجود چیزی مثل چشم زخم (مثل بابان ...

بعد کلی بحث که به نتیجه نرسیدید برگشتین سر نظر شخصی خودتون که چشم زخم وجود نداره ولی اصرار داشتید که به علم ربطش بدید جالبه

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
خیلی جاها. نمونش این بود زندگیم خیلی زبان زد مردم بود طلا زمین پول همه چی داشتم یهو ازین رو به اون ر ...

بهتر باشن بچه هات عزیزم. سعی کن اصلن مردم رو در جریان زندگیت نزاری. حالا راهی هم برای جلوگیری از چشم زخم هست؟ 

من روی یونگ اصلا تعصبی ندارم .دانش آموختگان این روش را میشناسم .

به نظرم خیلی باید احتیاط کرد تو صحبت کردن در مورد چیزی که نه خوندیم نه اطلاعات کافی داریم  

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

فکزکنم سایت مشکل داره هرکاری میکنم درخواستت باز نمیشه 

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

اگه کاری داری اینجا بگو

فکزکنم سایت مشکل داره هرکاری میکنم درخواستت باز نمیشه 

عزیزم منم دقیقن شرایطم مثل قبلن توعه چیزی کم ندارم ولی حالم خوب نیست. خانوادتن خیلی توی چشم هستیم حتی اگه چیز خاصی نداشته باشیم. حسود خیلی دورم بود با همشون قطع ارتباط کردم تقریبن ولی انگار انرژی منفیشون هنوز هست میخواستم اگه میتونی اون دعا رو برام بفرستی

روانشناسی ربطی به فیزیک نداره و جزء آبکی ترین علم هاست

بحثی نیست .نظرتون محترم .منم روی نظر خودمم و لزومی نداره با هم موافق باشیم .موفق باشین😊🌹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...