2777
2789
عنوان

تجربه ای دارید؟

1284 بازدید | 22 پست

خانوما شما به همزاد داشتن اعتقاد دارید؟ مثلامانع کار یا ازدواج میشن؟ برای دفعشون چه باید کرد؟ 

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

خودم ک نداشتم اما پدر دوستم و زن عموم داشتن خیلی اذیتشون میکرد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله. چه اعتقاد داشته باشی یا نه اونا وجود دارن .

در مورد سوال شما نمیشه گفت مشکلات بخاطره همزاده  و زاره یا مشکلات و گرفتاریهای روحی و فکری و خانوادگی و ضعفهای تصمیم گیری ِ خوده شخص. اگر تمام فنون روانشناختی رو روی خودت کار کردی و ضعف و قدرتت رو شناختی ، مشاوره رفتی ، توصیه های علمی و روانکاوی رو بکار گرفتی و هر دری رو زدی ولی بازم حس میکنی یه جای کار میلنگه:

اگر جنوب هستی برو‌ پیش بابا زار یا ماما زار.

راهنماییت میکنن

دقت کن پیشِ هر کسی هم نری که بخاطر پول الکی بهت بگه همزاد یا زار داری و  فلان جیزو میخواد و فلانو بخر و هزار تا خرج بذاره روو دستت.  پیش بابا یا ماما زارِ شناخته شده و قدیمی برو.

بعدشم دوست عزیز سنگ کلیه نیس که میگی برای دفعش چه کنم؟ اونا دفع نمیشن ، دور میشن . حالا چرا نزدیک شدن مفصله که همون بابا یا ماما زار واست توضیح میده

بله. چه اعتقاد داشته باشی یا نه اونا وجود دارن . در مورد سوال شما نمیشه گفت مشکلات بخاطره همزاده &n ...

جنوبی هستم...بابا زار یا ماما زار اسم شخصی هست؟

بله. چه اعتقاد داشته باشی یا نه اونا وجود دارن . در مورد سوال شما نمیشه گفت مشکلات بخاطره همزاده &n ...

دیروز رفتم سر کتاب گرفتم گفتن همزاد داری...پنج میلیون هزینه اش هست...خدایی این چه پولیه که در میارن؟!

همزاد با سر کتاب دور نمیشه، چرت گفته

گفت برات اخراجش میکنم..تازه گفت هم خودت داری و هم طرفت..‌یعنی ده میلیون‌...گفت قرآن داره میگه همزاد باعث شده بهم نرسید.

گفت برات اخراجش میکنم..تازه گفت هم خودت داری و هم طرفت..‌یعنی ده میلیون‌...گفت قرآن داره میگه همزاد ...

😄😄😄😄😄 آشغاله کلاهبردار

عزیز من راهنماییت کردم، فقط بابا زار یا ماما زار.

اونم نه هر بابا و ماما زاری، قدیمی باشن و شناخته شده

شاد باشی🌹🙂

😄😄😄😄😄 آشغاله کلاهبردار عزیز من راهنماییت کردم، فقط بابا زار یا ماما زار. اونم نه هر بابا و ...

عزیز جان فقط بگو سراغ بابازار و مامان زار از کی باید بگیرم؟

اینکه همزاد اخراج کنه دفع کنه..والا من سر در نمیارم.

وااای دروغ میگه همزادنصب میشه اونم توی کل ایران چهارنفر استادش هستن اخراج نشنیده بودم برفرض مثال بیارتش بیرون بازدوباره بایدبیشترپول بدی دوباره بیارتش بیرون ازوجودت

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤