2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی عکس سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 56 پست
هفته چندم هستی دکترهیچی نگفت 

والا سل فری گفت احتمالا دختره ولی کسر جنینی پایین بودش و جواب قطعیتش کمه

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سل فری گفت احتمالا دختره ولی کسر جنینی پایین بودش و جواب قطعیتش کمه

آن شا الله سالم به دنیا بیاد پس احتمال دختر بودنش زیاده   از منو تو سایت همه گفتن دختره ولی پسره البته برام فرقی نمی‌کرد فقط به سلامتی به دنیا بیاد 

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦
توروخدا قطعی فهمیدی چیه تگم کن بگو دلم برا نی نی ات غش رفت

فداااات چشم

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
آن شا الله سالم به دنیا بیاد پس احتمال دختر بودنش زیاده    از منو تو سایت همه گفتن دختره ...

اره میگن دخترا پیشونیشون صافه و پسر قلمبه هست. بدا شما درست بود؟ نی نی ما صاف صافه

اتفاقا نی نی منم پیشو نیش صاف بود    

ـ

ای فدااااش... این نی نی ها همه قوانین دنیا رو به مریزن وروجکا

دختره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ـ ای فدااااش... این نی نی ها همه قوانین دنیا رو به مریزن وروجکا

اره به خدا منم طبق همه چیزایی که شنیدم مطمعن بودم دختره اسم هم برایش گذاشته بودم وقتی گفت پسره حیرت کردم   هنوزم واسش نتونستم اسم تعیین کنم   

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦