2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت از روی عکس سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 56 پست

خیلی شرمندم بابت تاخیر. نمیومد عکسه. وروجک از همین حالا بازیمون میده

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصفه شبی حالت خوبه    

هاهاها البته من  ایران نیستم. اینجا تازه ساعت کاریمون تموم شده افتادیم پی سایت گردی

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
مگه داریم از روی عکس مگه میشه تشخیص داد به حق چیزای ندیده

والا برای فان زدم تاپیک رو. ولی دیدم یک سری دوستان از روی جمجمه و .... میگن

همتون با هم قهر کردید رفتید یعنی؟ لذتی که در عفو هست در انتقام نیست. بیایید و تلافی نکنید . یک مادر رو چشم انتطار نکنید  

مهرو جون با این که جواب ندادی فقط لایک کردی یه بوس برات پرت کردم  

من میگم پسره چون شبیه پسرونه عکسش 

مرسی عزیزم. پسملم خیلی دست دارم. دخملم خیلی خیلی دوست دارم