2777
2789

سلام دختر من ۵ ماهشه یک هفته ای میشه ک شبا مخصوصا خیلی گریه میکنه، یعنی شاید دو سه ساعت یکسره، دستشم مدام تو دهنشه یا دست منو تو دهنش میکنه محکم گاز میگیره، ولی هنوز لثه هاش سفید و متورم نشده.

نمیدونم این بی قراریهاش بخاطر دندونشه یا دلش درد میکنه

نه عزیزم دندونشه 

از این دندونیا بگیر بزار تو یخچال بده دستش اروم میگیره یکم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دندونه فعلا داره به اصطلاح لثه سفت میکنه خیلی مرحله سختیه مرتب دستاشو بشور ژل دنتی کید براش بخر ...

آخه  دو تا بچه قبلیم اصلا اینجوری نبودن 

چقدر طول میکشه این مرحله؟ میشه استامینوفن بهش بدم؟

بعصی موتقع دیگه مجبور میشم بهش استامینوفن بدم ک بخابه

نه عزیزم دندونشه از این دندونیا بگیر بزار تو یخچال بده دستش اروم میگیره یکم

گرفتم اونم ی مدت کوتاهی ساکتش میکنه دوباره،  باز دوباره به گریه شدید میشه، باید یکساعت راه ببرمش تا بخابه 

آخه دو تا بچه قبلیم اصلا اینجوری نبودن چقدر طول میکشه این مرحله؟ میشه استامینوفن بهش بدم؟بعصی موتقع ...

کناه داره زیاد نده رو مغزش اثر میذاره 

باهاش لثه هاشو ماساژ بده

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
گرفتم اونم ی مدت کوتاهی ساکتش میکنه دوباره، باز دوباره به گریه شدید میشه، باید یکساعت راه ببرمش تا ...

عزیز دلمم خیلی سختشونه  الان ما بخوایم یه دندون دربیاریم پدرمون درمیاد اینا که بچن 

من الان دخترم یک سالشه یهو دیشب تو خواب جوری گریه کرد که نگو نگاه کردم دیدم دندون نیشش داره میاد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨