2777
2789

سلام توزندگیمون اتفاقایی افتاده که حس میکنم همسرمو طلسم کردن یکساله اینجوریه . دعای چشم زخم گرفتیم فایده نداشت خودمم حرز امام جواد نوشتم فایده نداشت ، همه دعانویس ها بهمون میگن براتون دعا نوشتن میگن سر زبون افتادین ، چون ما خیلی خوشبخت بودیم ،، راهی بلدین که اگه همسرمو طلسم کردن انجام بدم از بین بره دعای نمازی هرچیزی 

یه ایه قرانی بود یادم نمیاد چی بود برای طلسم شکن

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولید کننده لباس مجلسی ومانتو هستیم مستقیم ازتولید خرید کنید 😃😃😃😃😃😃😃😃

حذف واسطه ها =قیمت پایین کیفیت بالا

اینستا

https://www.instagram.com/slina891

کانال تلگرام https://telegram.me/sssslina

ارسال تمامی لوازم تولد با قیمتی مناسب وپست رایگان نمونه هارو ببینید وقیمتهارو مقایسه کنید09105810521

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=718248&PageNumber=12

سرکتاب باز کن بهت میگن چه کار کن مثلاً چه جوری شدید؟؟چون برای ما هم گرفتن شوهرم هیچ کارش جور نمیشه همیشه ضرر میکنیم دست به هرچی می‌زنیم بخریم گرون میشه میفروشیم ارزون خلاصه بدبیاری پشت بد بیاری

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

طلسم چیه عزیز من 

مشکلو پیدا کنین بگردین دنبال راه حلش جای این کارا

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

تاچهل رو توی خونت سوره بفره رو بزار خوندع بشه....باطل میشه

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

😐😐😐😐😶😶😶خدایی هر چی بیشتر از این جفنگیات تو سایت میبینم بیشتر ناامید ب پیشرفت نسل ایرانی ها میشم😶😶

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

الان هرکی اعتقادنداره یااطلاعی درموردسحروطلسم نداره میان تواین تاپیک شروع میکنن به نصیحت وقرن فلان و...یه کم دراین موردمطالعه کنن تحقیق کنن بعدبیان حرف بزنن 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

اینو میگم انجام بدم ی لیوان سرکه سرخ ی لیوان آب یکم از لباس شوهرت بکن بنداز توش بجوشه سردشه بعد با ی پنبه ک خودت دستت ب مایع نخوره بزن بدن شوهرت یجوری بزن نفهمه ب شوخی واینا دوبار این کاروکنی حله فقط شوهرت نبایدبدونه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
سرکتاب باز کن بهت میگن چه کار کن مثلاً چه جوری شدید؟؟چون برای ما هم گرفتن شوهرم هیچ کارش جور نمیشه ه ...

عزیزم طلسم چیه وضعیت اقتصادی اینه.شوهر شما  آگاهی اقتصادی نداره نمیدونه چیو کی بخره چیو کی بفروشه چ ربطی ب طلسم داره. الان یکی دو سال وضعیت اقتصاد همینه طلسم کجا بود

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون