امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرکتاب باز کن بهت میگن چه کار کن مثلاً چه جوری شدید؟؟چون برای ما هم گرفتن شوهرم هیچ کارش جور نمیشه همیشه ضرر میکنیم دست به هرچی میزنیم بخریم گرون میشه میفروشیم ارزون خلاصه بدبیاری پشت بد بیاری
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
😐😐😐😐😶😶😶خدایی هر چی بیشتر از این جفنگیات تو سایت میبینم بیشتر ناامید ب پیشرفت نسل ایرانی ها میشم😶😶
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
الان هرکی اعتقادنداره یااطلاعی درموردسحروطلسم نداره میان تواین تاپیک شروع میکنن به نصیحت وقرن فلان و...یه کم دراین موردمطالعه کنن تحقیق کنن بعدبیان حرف بزنن
چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
اینو میگم انجام بدم ی لیوان سرکه سرخ ی لیوان آب یکم از لباس شوهرت بکن بنداز توش بجوشه سردشه بعد با ی پنبه ک خودت دستت ب مایع نخوره بزن بدن شوهرت یجوری بزن نفهمه ب شوخی واینا دوبار این کاروکنی حله فقط شوهرت نبایدبدونه
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
سرکتاب باز کن بهت میگن چه کار کن مثلاً چه جوری شدید؟؟چون برای ما هم گرفتن شوهرم هیچ کارش جور نمیشه ه ...
عزیزم طلسم چیه وضعیت اقتصادی اینه.شوهر شما آگاهی اقتصادی نداره نمیدونه چیو کی بخره چیو کی بفروشه چ ربطی ب طلسم داره. الان یکی دو سال وضعیت اقتصاد همینه طلسم کجا بود
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون