2777
2789
عنوان

همسرم رو طلسم کردن لطفا کسی چیزی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 31 پست
😐😐😐😐😶😶😶خدایی هر چی بیشتر از این جفنگیات تو سایت میبینم بیشتر ناامید ب پیشرفت نسل ایرانی ها می ...

منم خیلی مقاومت میکردم که بگم این چیزا چرت و پرته ولی گویا یه عده کارشونو خوب بلدن میتونن کائناتو با همین جادو جمبل تغییر بدن😐

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
الان هرکی اعتقادنداره یااطلاعی درموردسحروطلسم نداره میان تواین تاپیک شروع میکنن به نصیحت وقرن فلان و ...

عزیزم اتفاقا مطالعه کردم مطمعن باش کسی ک سطح مطالعه داشته باشه انقد دیدگاهش نسبت ب مسائل وسیع تر میشه ک این چیزا براش عجیب ب نظر میاد.

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من توانایی جنسیشو از دست داده بود دکتر نمونده بود نرفته باشه ی سید اینو گفت چون ی زن بود میخواستم قبل ازدواج براش دعا نوشته بود

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵
عزیزم طلسم چیه وضعیت اقتصادی اینه.شوهر شما  آگاهی اقتصادی نداره نمیدونه چیو کی بخره چیو کی بفرو ...

نه عزیزم واقعا اینطور نیست ما خ بد بیاری میاریم تو زندگی من خودم اعتقاد نداشتم هم خودم هم همسرم تحصیل کرده ایم کسی میگف مسخره میکردیم می‌گفتیم خرافاته ولی خب به اصرار همه سرکتاب گرفتیم و همه چیزو درست گفت بهمون شک ندارم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
اسون ترین راه اینه بندازن گردن طلسم و دعا

دوستم پارسال رفته بود پیش دعا نویس بهش گفته بودن طلسم شدی خواستگار نمیاد برات باید پول بدی بختتو باز کنم وگرنه تا آخر عمر مجرد میمونی من نذاشتم پول بده به دعا نویسه یه ماه بعد ازدواج کرد 

خدا اون بالاست دعا نویس چیه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
منم خیلی مقاومت میکردم که بگم این چیزا چرت و پرته ولی گویا یه عده کارشونو خوب بلدن میتونن کائناتو با ...

اگر بلدن زندگی خودشون رو تغیر بدن این چرت و پرتا اصلا وجود نداره حتی تو قران هم بشه اشاره شده تو سوره بقره بود فک کنم ایش دقیق یادم نی 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
عزیزم اتفاقا مطالعه کردم مطمعن باش کسی ک سطح مطالعه داشته باشه انقد دیدگاهش نسبت ب مسائل وسیع تر میش ...

چرابایدعجیب بیادوقتی حتی توقرانم درموردسحروطلسم گفته شده؟ اینجاهرکی میاددرموردسحروطلسم مینویسه خیلیامیان یانصیحت میکنن یامیگن قرن فلانه یامیگن عقل ندارین؟ چیزعجیبی نیست اصلا 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

استارترخواهشاسمت طلسم برای باطل کردنش نباش که بدترمیشه بجاش راه های قرانی روامتحان کنین مثلا ایه ۳۳سوره الرحمن گوش دادن به سوره بقره وپخش کردنش توخونه مدام چهارقل خوندن و..باکسیم که راهکارهای قرانی میده صحبتی کنین 

چرابایدعجیب بیادوقتی حتی توقرانم درموردسحروطلسم گفته شده؟ اینجاهرکی میاددرموردسحروطلسم مینویسه خیلیا ...

دقیقا کجای قران نوشته ک ادم ها میتونن سحر و طلسم کنن؟؟؟اون ایه معنی دقیقش این نیست ایا؟ک انسان ها رو ب جادو آوردند اما خواست خدا بالاتر از هر چیزیست و خداوند آنهارا سخت مجازات خواهد کرد!!!

دقیقا کجای قران نوشته ک ادم ها میتونن سحر و طلسم کنن؟؟؟اون ایه معنی دقیقش این نیست ایا؟ک انسان ها رو ...

شماتفسیرقران وبخون بعدم سوره فلق نمونه بارزش

شماتفسیرقران وبخون بعدم سوره فلق نمونه بارزش

باشه عزیزم

داداش من توانایی جنسیشو از دست داده بود دکتر نمونده بود نرفته باشه ی سید اینو گفت چون ی زن بود میخوا ...

دقیقا شوهرمنم توانایی جنسیش رو از دست داده درست از شب عروسی ،، الان یکساله عروسی کردیم اینطور شده . برادر شما چیکار کرد ؟ خوب شد