2777
2789
عنوان

حاضر بودم با یه قاتل ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 30 پست
خوب علاقه به مامایی نداره ،،،چرا باید ادامه بده حداقل رشته ایی که دوست داره بخونه .

رشته خوبیه که داره میخونه.. مطمئن هستم کم کم بهش علاقه مند میشه..فقط کمی باید دید خودشو تغییر بده..این یهو تمام این دوری و غربت و اینا با هم بهش فشار آوردن.. اگر کنی از دریچه مثبت نگاه کن میبینه که شرایطش ایده ال خیلیاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مامایی که کار هست چقد مینالی، اینهمه خرجت میکنن اخرم ناراضی و غر و غر چته بشین درستو بخون مگه ...

اتفاقا بزرگم که اذیت میشم غر غر نمیکنم جای من هر کس بود خودشو می‌کشت من پوست کلفتم زنده موندم

از کجا میگید کار هست من رشتم اینه می‌دونم با شما

.

کاش با دوستات ارتباط میگرفتی

با این همه مسافت بین خونه و دانشگاه

میتونستید کلی خاطره و تجربه زیبا بسازید 

ظاهرا شما مشکل دارید عزیزم

هیچ علاقه ای بعد از ۴ ترم به رشتت پیدا نکردی؟

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
برای مامایی که کار هست چقد مینالی، اینهمه خرجت میکنن اخرم ناراضی و غر و غر چته بشین درستو بخون مگه ...

راست میگی من جاش بودم زود میخوندم شرش کنده شه بره.مگه چقد دیگه مونده فوقش دو سال دیگه.باید اسی زود بخونه و برگ ده شهرش دنبال کار و درآمد جبران لین همه خرج و مخارج و شهریه و سختی در بیاد

رشته ت مامایی نیست بهداشت عمومیه چرا دروغ میگی برای مامایی همیشه کار هست بهداشت بازار کارش کمه

همون بهداشت عمومی هم کارش خوبه 

هم طرح داره هم تقاضاش زیاده 

همین امسال استخدامی یه شهر کوچیک هفت برداشته 

شهرای بزرگ که بالا ۳۰ تا 

داری خودتو اذیت میکنی بیشتر 

برای خورد خوراک که خودت باید مواد غذایی بخری فریز کنی  غذا درست کنی برای خودت 

اگر بیکاری ورزش کن فیلم و سریال ببین درس هاتو بخون شب امتحانی نباش 

بالاخره تمام میشه 

اتفاقا بزرگم که اذیت میشم غر غر نمیکنم جای من هر کس بود خودشو می‌کشت من پوست کلفتم زنده موندماز کجا ...

اره هر کس مامایی میخوند خانواده ش کلی خرجش میکردن شهر دور باید خودشو بکشه!!!!! چه حرفا 

بشین درستو بخون کم بنال

راست میگی من جاش بودم زود میخوندم شرش کنده شه بره.مگه چقد دیگه مونده فوقش دو سال دیگه.باید اسی زود ب ...

والا بخدا بچه ها متوقع شدن،  مگه خانواده چی ازشون میخاد مگه دغدغه شون چیه که درس خوندن اینقدر سخته همش چس ناله همش چس ناله

والا بخدا بچه ها متوقع شدن، مگه خانواده چی ازشون میخاد مگه دغدغه شون چیه که درس خوندن اینقدر سخته ه ...

البته بهش حق دادم شهر غریب شمال کجا جنوب کجا.با هیچ کسم سازگار نیست .هم اتاقیهاشم همه تو استان خودشونن ولی این غریب‌.ولی دو سال زود میگذره.بهتره دل ببنده به درسو زود تمومش کنه برگرده

صدسال هم که تمام کاربرای نی نی سایت برا حرفات و غصه هات خون گریه کنن بازم کمه

😂🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

به نظرم حق داری عزیزم ولی یکم سعی کن آروم کنی خودتو بعد ببینی واقعا تصمیمت چیه هر تصمیمی گرفتی فکر کن به عواقبش به حرفای بعضی از کاربرام کاری نداشته باش بعضیا ذاتا شعور ندارن تقصیر خودشون نیست