2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خواستم واسه همسرم خودشیرینی کنم گفتم

یه شوهر دارم دوستش دارم منتظر دومی شم

قیافه محمد😨

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بارفیقام رفتیم کافی شاپ یه روز ...بعد خو زمستون بود بچه ها گفتن برو یچی گرم سفارش بدع و اینا صاف رفتم ب پسره گفتم یه جی داغ میخوام پسره خیلی داشت خودشو کنترل میکزد دوستام پوکیده بودن از خنده خودمم هوارو نگا میکردم😂😂😂😂😂😂😂

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

تو بام لند برادرم گفت بایست همینجا برم ماشینو بیارم از دور دیدم ماشینمون داره میاد رفتم حلوش دیاامو باز مردم مسخره بازی ک ینی منو بزن بعد دیدم اون ماشین ما نیس و اون پسر هم برادرم نیس هول کردم گفتم اشتباه تماس گرفتم یارو میگفت ساقیتو میپرستم🤦‍♀️🤦‍♀️

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

یک پیامی برام اومد که منظور پیام از دیدگاه طنز به ادم های تنبل و بیکار تلغی میکرد ولی به صورت فلسفی بیان شده بود. این گفته ها هم از یک ادم شاسکول بود.خلاصه من خوندم یکم با خودم فک کردم گفتم چقد جالب بود!خدایی فک کردم فلسفی و اندیشمنداست! برا یارو ارسال کردم ((چقد هوشمندانه و وصف حال خودم بود))

فک کنم طرف اونور گوشی قش کرد😑.اخه جواب نداد 🙄

به بارم یه وسری بهم گفت آدامس میخوری که؟گفتم آره بابا تو هرچی بدی من میخورم🤦‍♀️با چشای گردو لبخند  نگام کرد گفت باشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😑

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .