2777
2789
دوستم یه چیزی گفت به جای اینکه بنویسم راست میگی کاستو بیار ماست بگیر نوشتم راست میگی ک.ستو بیار ماست ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

چرا ماستا رو ریختی تو ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نامردین 😂😂

الهی بگردممم😂

بیا بگم ولی بی ادبیه

داشتم قرمه سبزی درست میکردم ب مامانم گفتم شنبلیله کجاس میگه همونجاس بعد ک شیشه شنبلیله هارو پیدا کردم با ی جیغ مسرت آمیز گفتم شُنبُلیلههههه😂😂 

و نگاه های تاسف بار اهل بیت😦

Be who u needed when u were younger

دوستم اسممو تینا جون قلب سیو کرد گفت تو چی سیو کردی گفتم زهرا جون با قلب

چند وقت بعد خواستم از چت خودمون اسکرین بدم

گفتم بذار اون بالارو کات کنم نفهمه اسمشو سیو کردم "زهرا دیگه"

خلاصه کات کردم و حس هکرا بهم دست داده بود ک نمیفهمه

که تو ریپلای فهمیده گفت چرا اسممو "زهرا دیگه"سیو کردی؟

مگه من زهرا جون قلب نبودم؟😐

داد بهت حالا یا نه ؟؟ 😂😂😂😂

رفت یه چنتا کافه لاته تو لیوان اماده کرد کفمون بریده بود منم ب دوستام گفتم حال کنین😂😂😂😂😂😂ینیییی چنان اون روز خندیدیم ک تاحالا نخندیده بودیم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

بدترین سوتی  زندگیم که هنوز یادم میفته آب میشم از خجالت این بود که تو دوران نوجوونی از این عشقای آبدوغ خیاری اومده بود سراغم ، عاشق دوست داداشم شده بودم ، تو دفتر خاطراتم نوشته بودم خدااااا کمکم کن فلانی( دوست داداشم) بیاد با من ازدواج کنه .... داداشم خونده بود به روم آورد ..‌‌ واااای مردم .... فکر کن واسه خدا تو پرانتز توضیح داده بودم کیه که دقیقا متوجه بشه 

اومدم از تعریف و تمجید استادمون تشکر کنم تایپ کردم ممنون استاد شما خیلی دارید  لطف رو جانداختم ...

😂😂😂😂😂

یه بار صاب کارم داشت تو واتس آپ تند تند راجب کار توضیح میداد به عبارتی داشت دستور میداد . 😑 

منم بدون این ک پیامی بفرستم فقط سین میکردم . 

بعد پیاماش تموم شد اومدم براش گل بفرستم ، دستم خورد به اون ایموجی ک انگشت وسطش بالاس🖕

دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشد با من 😂

یک بارم بابام داشت با دلر دیوارو سوراخ میکرد. به من گفت بیام زیره دلر لوله جارو برقی رو نگه دارم که خاک نریزه پایین .منم عین شاسکولا لوله رو نگه داشته بودم زیرش،وقتی کاره بابام تموم شد فهمیدیم یادم رفته بود جارو برقی رو روشن کنم 🙂

الان ازدواج کرده منم دیگه ازش اصلا خوشم نمیاد ...‌ فقط چند ماه عاشقش بودم ،  وااای چقدر اسکل بو ...

منم عاشق پسر همسایمون بودم 

هرروز کل محلمونو دور میزدم ک از جلو کله پزی باباش رد شم ببینمش 😂