2777
2789

عروسی دختر خالم بود ، ما یه عالمه بادکنک خریده بودیم ، به ماشینا میدادیم می گفتیم ببندید به آینه بغل ماشینتون که مثلا تو راه و تو فیلمبرداری رومانتیک و قشنگ بشه ...‌ چند تا بادکنک برداشتم بردم دادم به یه ماشین که توش چهارتا پسر بودن و دوستای داماد بودن ... گفتم اینارو به چیزاتون ببندید تو فیلمبرداری قشنگ بشه... منظورم از چیزتون ، آینه ی ماشینتون بود🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم اسممو تینا جون قلب سیو کرد گفت تو چی سیو کردی گفتم زهرا جون با قلب چند وقت بعد خواستم از چت خ ...

😂😂 من اسم یه بنده خدایی رو که خیلی ادعا میکردم دوسش دارم " . " سیو کرده کرده بودم 😂 

اونم همینجوری لو رفتم 😐

عروسی دختر خالم بود ، ما یه عالمه بادکنک خریده بودیم ، به ماشینا میدادیم می گفتیم ببندید به آینه بغل ...

واااااااایییییییییییییی بهترین پیامی بود ک امشب خوندم 😂😂😂😂

بدترین سوتی  زندگیم که هنوز یادم میفته آب میشم از خجالت این بود که تو دوران نوجوونی از این عشقا ...

😅😅😅فقط تو پرانتزت رو عشقع 

چه داداش بی معرفتی من بودم به روت که نمیاوردم هیچ دوستمم خر میکردم بیاد بگیرتت😊

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
به بارم یه وسری بهم گفت آدامس میخوری که؟گفتم آره بابا تو هرچی بدی من میخورم🤦‍♀️با چشای گردو لبخند & ...

امیدوارم ب همون آدامس اکتفا کرده باشه 😂😂😂

تو گروه دانشجویی استاد طبق درس هرجلسش ویسشو فرستاد برامون پیام بعدش نوشت ویس جلسه ۵ 

بجای اینکه 👆بذاره ۵ تا 🖕 گذاشت😂😂😂😂😂😂

یکی از بچه ها اون انگشترو ریپلی کرد نوشت لطف کردین😂😂😂

There is GOD💚💚💚   ..