2777
2789
عنوان

بگید نجسه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشونو نشورن نماز بخونن؟😐

ببین شما حتما درگیر این مشکلات نشدی الحمدالله

ولی یچیزی هست میگن برای وسواسی همچی پاکه در حدی که عین نجاست ببینه نباید یقین کنه که نجسه

واقعا تا اینکارو انجام ندی نجات پیدا نمیکنی 

خیلی شرایط بدیه واقعا مثله وسواس فکریه 

دکتر ستاره جانی هم عالی بوده برا مناین اخرین وسواسیه که توش گیر کردمان شاالله تو هم خوب شی جیگر❤

انشالله التماس دعا 

دستتون درد نکنه برای معرفی

دمه اذان حتما برای امام زمانم دعا کنید اللهم عجل لولیک الفرج 

ببین شما حتما درگیر این مشکلات نشدی الحمداللهولی یچیزی هست میگن برای وسواسی همچی پاکه در حدی که عین ...

دقیقا به نظر منم حرفت درسته

خدا هیچ کسی رو بیشتر از توانش تکلیف نمیکنه

اماااا با اون تیکه مخالفم

یعنی چی وضو نگیره بخاطر شک و وسواس

این خودش فرار و تقویت وسواس هست

باید اتفاقا از عمد وضو بگیره و مقابله کنه

ببین شما حتما درگیر این مشکلات نشدی الحمداللهولی یچیزی هست میگن برای وسواسی همچی پاکه در حدی که عین ...

مامانم وسواسه و تابه حال همچین چیزی نشنیدم 

درباره اونم که گفتید برای وسواسی تا نجاست رو نبینه همه چیز پاکه باید بگم مختص وسواسیا نیس کلا تا چیزیو به چشم نبینی نجس شده پاکه مگر اینکه از راه دیگه ای یقین کنی نجسه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دقیقا به نظر منم حرفت درستهخدا هیچ کسی رو بیشتر از توانش تکلیف نمیکنهاماااا با اون تیکه مخالفمیعنی چ ...

نگفتم که وضو نگیره 

یک مشکلی هست بعضی ها وضو میگیرن بعد شک میکنن که آب نجس بهشون پاشیده 

دستشونو بیشتر آب زدن و..... 

میگه شما وضو بگیر. ولی فقط یکبار اصلا وضوت باطل باشه برای شما قبوله اینطور

البته این صحبتای اون خانوم بود خیلی هارو هم درمان کرده بودن ولی من متاسفانه خیلی هاشو نمیتونم عمل کنم

در حدی که برای نماز لباسام عوض میکنم 

واقعا خیلی بده انشالله از این مشکل نجات پیدا کنیم

نگفتم که وضو نگیره یک مشکلی هست بعضی ها وضو میگیرن بعد شک میکنن که آب نجس بهشون پاشیده دستشونو بیشتر ...

آهااا

الان گرفتم

کاملا درست میگه

تجسس نداریم دیگه

یه بار بگیر و تمام

خو الات نظرت راجب موضوع من چیهپاکه یا نه؟

نمیدونم واقعا 

تاحالا نشنیدم کسی در حد مولکولی بهش فکر کنه ولی فک کنم پاکه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
مامانم وسواسه و تابه حال همچین چیزی نشنیدم درباره اونم که گفتید برای وسواسی تا نجاست رو نبینه همه چی ...

این صحبتارو من نمیگم این خانوم میگفتن که خیلی جلسات توی حرم امام رضا و حرم حضرت معصومه ع برگزار میکنن 

من فقط صحبتای ایشونو گفتم