2777
2789
عنوان

کمبود اعتماد بنفس

46 بازدید | 4 پست

بچه ها بیاین به من کمک کنین خیلی حالم بده از درون تهی شدم قشنگگگگگ

امروز رفتم ی پاساژ که موبایل فروشی هست دنبال اپل واچ خاستم ببینم چ سایزی اندازع دستم هست که بخرم 

نمیدوننمممممم چرا برخورد فروشنده ها اینجور بود 

گفتم میشه ببینم گف برو از پشت ویترین ببین تا این حد یعنی 

فک میکنم به قیافم نمیخورد بنظرش ؛ در صورتیکه واقعااااا قصد خرید دارم

اعتماد بنفسم خیلییییی اومد پایین بخدا 

چیکار کنم ؟؟ یعنی خیلی بی پول و دروپیت بنظر رسیدم؟ جوری بود میخاستم گریه کنم

البته خودم میدونم خیلیییییی دمده و قدیمی شدم 

چون اعتماد به نفس نداری این احساس منفی رو به دیگران هم میدی. من تجربه کردم وقتی حسم به خودم خوبه هرجا میرم تحویلم می گیرن اما در حالت برعکس نه. چون آدما از خودشون انرژی میدن به بقیه مثبت یا منفی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اعتماد به نفس نداری این احساس منفی رو به دیگران هم میدی. من تجربه کردم وقتی حسم به خودم خوبه هرج ...

اره دقیقا اونم هست به قدری حالم بد شد ک رفتم دکتر بعد اون اونجا گریه میکردم 

😐 عزیزم وقتی میخوای جایی بری ک چیزی بخری باید تیپ کنی  والله من میخواستم برم گلس گوشیمو عوض ک ...

مثلا تیپم کردع بودم بخدااا ولی فک کنم مث گداها بنظرش اومدم🤣