2777
2789
عنوان

بچه ها زایمان کردم امروز بیمارستان خصوصی ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 115 پست

التماس دعا هرکی کامنتمو میبینه برای حاجتم صلوات بفرسته خواهش میکنم خیلی محتاج به دعاتونم🌷🙏

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۰اردیبهشت زایمان دارم منم میخوام بزنم

منم۲۰اردیبهشت‌زایمان دارم احساس مبکنم خیلی راه هنوز مونده دارم‌افسردکی میگرم.

دوست داشتم همین فردا زایمان کنم  دماغم باد کرده چاق شدم شدید اصلا حالم خیلی بده روحیه ای خوبی ندارم بچه ای دومم هست

خیلی مبارکه عزیزم منم باردارم هفته ۱۸ هستم لحظه شماری میکنم برای این لحظه ی تو خداروشکر کل بهسلامتی فارق شدی برای ما باردارا هم دعا کن به سلامتی نی نی هامون بیاد

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
بچه اولت کجاست؟؟؟پیش کیه الان؟؟؟من کل استرسم اینه ک دخترمو ک شب میزارم‌پیش باباش دلم تنگش میشه مامان ...

منم یه دختر ۳ساله دارم ۳ماه دیگه زایمان میکنم منم فکرم همش پیش بچمه میگم میخواد چیکار کنه بدونه من تا حالا یه شب هم بدونه من نخوابیده.

سلام قدم نورسیده مبارک💐میشه ازتون خواهش کنم خواهرانه برام دعاکنین که خدابهم نی نی بده چندساله منتظرم  التماس دعامخصوص..

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه    
دعا الکی نکن خدا جواب دل ادمی خوب رو نمیده جواب بدارو میده

یا ابلفظل چی داری میگی😟😮😑

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
خیلی مبارکه عزیزم منم باردارم هفته ۱۸ هستم لحظه شماری میکنم برای این لحظه ی تو خداروشکر کل بهسلامتی ...

شماباردارا هم به ماهاکه تو انتظارشیم دعاکنین😓😔

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

عزیزم مبارک باشه منم پارسال اونجا زایمان کردم ولی ناراضی بودم پرستاراش خوب رسیدگی نمیکردن منم فرداش به رییسشون گزارش دادم پرستاره داشتم میرفتم دستشویی دستمو محکم کشید  منم عمل شدم اولین باره دارم راه میرم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن