راضی نبودم ، کلی اینجا تعریف شنیده بودم از بیمارستان اقبال گفتم حتما خصوصیه ، کرونایی نداره رسیدگیش بیشتره ولی اینجوری نبود حدود هفت میلیونم خرجم میشه البته هنوز تسویه نکردیم نمیدونم ولی میگن همین حدود خییییییییلی شلوغ بود ، دکترم البته خوب بود عملم عالی بود ولی الان 12 ساعن گذشته خیلی درد دارم نشستم منتظرم بچمو بعد از دوساعت که بردن اتاق نوزادان بیارن ولی خب حس و حال زایمان خیلی لذت بخشه امیدوارم دامن همه ی منتظرا هرچه زودتر سبز بشه برای همه ی نی نی سایتی های منتظر دعا کردم امروز ♡♡♡♡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی مبارکه عزیزم منم باردارم هفته ۱۸ هستم لحظه شماری میکنم برای این لحظه ی تو خداروشکر کل بهسلامتی فارق شدی برای ما باردارا هم دعا کن به سلامتی نی نی هامون بیاد
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
سلام قدم نورسیده مبارک💐میشه ازتون خواهش کنم خواهرانه برام دعاکنین که خدابهم نی نی بده چندساله منتظرم التماس دعامخصوص..
سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه
پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿