راضی نبودم ، کلی اینجا تعریف شنیده بودم از بیمارستان اقبال گفتم حتما خصوصیه ، کرونایی نداره رسیدگیش بیشتره ولی اینجوری نبود حدود هفت میلیونم خرجم میشه البته هنوز تسویه نکردیم نمیدونم ولی میگن همین حدود خییییییییلی شلوغ بود ، دکترم البته خوب بود عملم عالی بود ولی الان 12 ساعن گذشته خیلی درد دارم نشستم منتظرم بچمو بعد از دوساعت که بردن اتاق نوزادان بیارن ولی خب حس و حال زایمان خیلی لذت بخشه امیدوارم دامن همه ی منتظرا هرچه زودتر سبز بشه برای همه ی نی نی سایتی های منتظر دعا کردم امروز ♡♡♡♡
عزیزم مبارکه انشاالله قدمش پرخیروبرکت باشه عزیزم برام دعا من هم بارداربشم یک ساله اقدامم
مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست
من زایمان کردم بچمو همون لحظه آوردن تو اتاقم تا فرداش هم مرخص بشم پیشم بود همه جا اینطوری نیس ...
من 9 بچم بدنیا اومد فک کنم 4 یا 5 ساعت بعد اوردنش همه رو اوردن بچه منو نیوردن فک کردم مشکل داره که نیوردن همش تو فکرش بودم که گشنشه خیلی استرس گرفته بودم
چرا میگی بده؟من فقط دلم میخواست تو اتاق زایمان برام خوب باشه ک بود خیلی خوب بود
ببین خیلی تعریف شنیده بودم ولی اونجوری که فکر میکردم نبود مثلا جلوی چشم زائو آثار عمل قبلی رو داشتن تمیز میکردن اصلا تمیز نیست پرسنلش خوبن ولی کلا راضی نبودم چون بیمارستان دولتی رفتم شش سال پیش از این تمیز تر بود و رسیدگیشون بهتر بود کلا خورد تو ذوقم