2777
2789
عنوان

بچه ها زایمان کردم امروز بیمارستان خصوصی ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 115 پست
چقدبا درکی دختر.

ممنون نظر لطفته خب آدم باید شرایط دیگرانم بسنجه اگر توی شرایط عادی بودن خب قطعا یه اعتراضی میکردم ولی دلم سوخت بچه ی من بغلم بود بچه ی این خانمه نبود گناه داشت 

یعنی بند ناف به چی گیر کرده بود؟چرا شده بود🤕🤕پناه بر خدا

بند ناف دو دور ، دور گردن بچه پیچید دیر سزارینش کردن توی چهل و یک هفته بچه اکسیژن خونش اومد پایین و حالت خفگی داشت طفلک خیلی ناراحت کننده بود مادرش همش گریه میکرد یه هفته تا ده روز باید بمونه توی دستگاه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون نظر لطفته خب آدم باید شرایط دیگرانم بسنجه اگر توی شرایط عادی بودن خب قطعا یه اعتراضی میکردم ول ...

همه هم اینجور نیستن.این اتفاق برا خواهرمنم افتاد خیلی سخته .ان شالله دخملیت سلامت باشه .خودتم خدا برات همینجوری خوب بخواد

آره ولی سخته دیگه فکر کن آدم تازه زایمان کرده دوست داره راحت باشه یکی دوساعت ملاقات و میشه تحمل کرد ...

منم عصابم بهم میریخت دوس دارم شوهر دختررو جر بدم تاسینمو درمیاوردم ب بچه شیر بدم با باباش میومدن 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
برای من اجباری بود چون سزارین دوم بودم و جزء مادران پرخطر به خاطر تهدید به برداشتن رحم 

اها دعا کن منم سز اجباری بشم 

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           
انشالله هرچی صلاحته بشه سزارینم مشکلات خودشو داره من الان اونقدر درد دارم بعد از دوازده روز بخیه هام ...

وای چرا من ک خیلی راحت پامیشدم ازاون شکم بندام میزنی؟

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉