راضی نبودم ، کلی اینجا تعریف شنیده بودم از بیمارستان اقبال گفتم حتما خصوصیه ، کرونایی نداره رسیدگیش بیشتره ولی اینجوری نبود حدود هفت میلیونم خرجم میشه البته هنوز تسویه نکردیم نمیدونم ولی میگن همین حدود خییییییییلی شلوغ بود ، دکترم البته خوب بود عملم عالی بود ولی الان 12 ساعن گذشته خیلی درد دارم نشستم منتظرم بچمو بعد از دوساعت که بردن اتاق نوزادان بیارن ولی خب حس و حال زایمان خیلی لذت بخشه امیدوارم دامن همه ی منتظرا هرچه زودتر سبز بشه برای همه ی نی نی سایتی های منتظر دعا کردم امروز ♡♡♡♡
ممنون نظر لطفته خب آدم باید شرایط دیگرانم بسنجه اگر توی شرایط عادی بودن خب قطعا یه اعتراضی میکردم ولی دلم سوخت بچه ی من بغلم بود بچه ی این خانمه نبود گناه داشت
یعنی بند ناف به چی گیر کرده بود؟چرا شده بود🤕🤕پناه بر خدا
بند ناف دو دور ، دور گردن بچه پیچید دیر سزارینش کردن توی چهل و یک هفته بچه اکسیژن خونش اومد پایین و حالت خفگی داشت طفلک خیلی ناراحت کننده بود مادرش همش گریه میکرد یه هفته تا ده روز باید بمونه توی دستگاه
آره ولی سخته دیگه فکر کن آدم تازه زایمان کرده دوست داره راحت باشه یکی دوساعت ملاقات و میشه تحمل کرد ...
منم عصابم بهم میریخت دوس دارم شوهر دختررو جر بدم تاسینمو درمیاوردم ب بچه شیر بدم با باباش میومدن
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉