2777
2789
عنوان

بچه ها زایمان کردم امروز بیمارستان خصوصی ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 115 پست

عزیزم مبارکه انشاالله قدمش پرخیروبرکت باشه عزیزم برام دعا من هم بارداربشم یک ساله اقدامم 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان کردم بچمو همون لحظه آوردن تو اتاقم تا فرداش هم مرخص بشم پیشم بود  همه جا اینطوری نیس ...

من 9 بچم بدنیا اومد فک کنم 4 یا 5 ساعت بعد اوردنش همه رو اوردن بچه منو نیوردن فک کردم مشکل داره که نیوردن همش تو فکرش بودم که گشنشه خیلی استرس گرفته بودم

من هم دومی رو بعد ۶ماه اقدام باردار شدم اولی پسرم ۹ونیم سالشه دومی رو باردارم فکر میکنم زیاد فاصله ...

منم دخترم رفته تو۶ سال....دخترم نمیدونه داستان چیه هر روز بیدار میشه میگه مامان نینیمون نیومده تو شکمت داستان شده برام خخخخخخ

بچه دوم دختره عزیزم 

بچه اولت کجاست؟؟؟پیش کیه الان؟؟؟من کل استرسم اینه ک دخترمو ک شب میزارم‌پیش باباش دلم تنگش میشه مامانم ک باهام بیاد دیگه مجبوره بمونه پیش باباش نمیدونم بتونه بهش رسیدگی کنه یانه

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘
چرا میگی بده؟من فقط دلم میخواست تو اتاق زایمان برام خوب باشه ک بود خیلی خوب بود

ببین خیلی تعریف شنیده بودم ولی اونجوری که فکر میکردم نبود مثلا جلوی چشم زائو آثار عمل قبلی رو داشتن تمیز میکردن اصلا تمیز نیست پرسنلش خوبن ولی کلا راضی نبودم چون بیمارستان دولتی رفتم شش سال پیش از این تمیز تر بود و رسیدگیشون بهتر بود کلا خورد تو ذوقم

من زایمان کردم بچمو همون لحظه آوردن تو اتاقم تا فرداش هم مرخص بشم پیشم بود  همه جا اینطوری نیس ...

برای منم پیشم بود تا دو ساعت پیش ولی خیلی درد داشتم مسکن قوی زدن چون همراه نبرده بودم بچه رو بردن که من بخوابم 

من ۱۶ماه پیش اقبال طبیعی زایمان کردم خیلی راضی بودم عالی بودن هم ماماها هم پرستاراشون انصافا رسیدگیش ...

چی بگم؟ شانسیه شاید من توقعم بیشتر یود اینجوری فکر کردم خدا رو شکر زایمانت عالی بود برای منم بد نبود