2777
2789
عنوان

سلام خانمها کسی هست از دست شوهرش کتک نخورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 135 پست
ما هم تو اطرافمون نداشتيم اينجا زياده چون همه ميان از بدبختياشون ميگن هيشكي خوشبختيشو جار نميزنه مجر ...

مجردا توجه نکنن،😁😁 از امروز آی ام متاهل 😂😂😂😂

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

من دوسال اول خونه داری خیلی کتک خوردم، حتی شب عروسی، الان یادم اومد گریم گرفت، بعد 4ماه قهر کردم و گفتم فقط طلاق، دیگه بریده بودم، به خانوادمم گفتم اگه بگین برگرد خودمو میکشم، بعد شوهرم فهمید عزمم جزمه واسه طلاق، به غلط کردن افتاد، آلن 18 سال گذشته حتی انگشتشم بهم نخورده، به قصد زدن، هر چند اون کاراش هیچ وقت از دلم در نرفت و باعث شد اصلا دوسش نداشته باشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بیخود می‌کنه کتک بزنه...من شش ساله دوست بودم و ی ساله عقد کردم خیلی ماهه مهربون دست دل باز آقا.. ...

یبار توی دعوا شوهرم فاز خودکشی برداشته بود دنبال چاقو میگشت که مثلا خودشو بکشه  

منم دلم پر بود ، به لطف الهی نه زور دارم نه دست بزن ، یدونه سیلی زدم بیخ گوشش ، خیلی آروم بوداااا ولی هنگ کرد اینجوری 😐نگام کرد ساکت شد نشست🤣

منم بهم ساخت بحثو ادامه دادم چندبار دیگه زدمش🤣🤣🤣🤭🤭🤭

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
من دوسال اول خونه داری خیلی کتک خوردم، حتی شب عروسی، الان یادم اومد گریم گرفت، بعد 4ماه قهر کردم و گ ...

شب عروسی آخه؟؟؟؟😔

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
بخدا، 20 سال گذشته ولی اصلا فراموش نمیکنم

بمیرم برات

یبار توی دعوا شوهرم فاز خودکشی برداشته بود دنبال چاقو میگشت که مثلا خودشو بکشه     منم دل ...

خوش بحالت کتک میخوره هیچی نمیگه 😂منم بی جنبه ام....اگر چیزی نمی‌گفت باز میزدم... ولی جوری زد ک دیگه دست بزن یادم رفت😅😅😂😂😂😂

خوش بحالت کتک میخوره هیچی نمیگه 😂منم بی جنبه ام....اگر چیزی نمی‌گفت باز میزدم... ولی جوری زد ک دیگه ...

😂😂😂😂😂😂

دوران عقد خیلی چیزا رو ازم گرفت🖤

چجوری قربون دستت یاد ما هم بده 

تا حالا امتحان نکردم بذار دعوامون شد ببینم زورم بهش میرسه بهت خبر میدم 😂😂😂😂 ولی با داداشم که دعوام میشه فقط گاز میگیرم موهاش رو میکشم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
خدا نکنه عزیزم، زنده باشی

🖤🖤

ما هم تو اطرافمون نداشتيم اينجا زياده چون همه ميان از بدبختياشون ميگن هيشكي خوشبختيشو جار نميزنه مجر ...

آره بخدا آدم میترسه از مردای بچه ننه اونایی که دست بزن دارن بی مسئولیتن خائن😓زمونه بدی شده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️