2777
2789
عنوان

سلام خانمها کسی هست از دست شوهرش کتک نخورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بیش ازحدتصور بداخلاقه ولی تودعواهاتامیبنم جان شیرین درخطراست ساکت میشم هیچوقت کتک نخوردم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

بابام داره آموزشش میده تا کتکم بزنه✋ فقط یبار از دستش در رفت یکم با خشونت باهام رفتار کرد ک اونم نه کبود شدم نه قرمز نه جایی از بدنم درد گرفت... دیگه بعد از اون دست بهم نزده

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
اگر اون خیلی دوست داشته باشه ب وجود میاد حتما چون منم عین تو بودم دقیقا

باورت میشه کلا هیچ حس خاصی نداشتم من کلا ریلکس بودم بعد نگاه اون کردم دیدم کلا دستش داره میلرزه ی لحظه خندم گرفت 😂😂😂😂😂 خیلی بیخیال بودم من یا اون خیلی زیادی استرس داشت؟😐

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
عزیزم من شوهرم تا حالا دعوامم  نکرده الان ۱۰ ساله مزدوجم

خواهشااین حدازخوشبختی رونگیدهمه جابخداچشم میخورید خوش بحالتون

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
تو ۱۹ سالت عقد کردی من دوتا دختر دارم 😂😂😂من چقدر پیرشدم😝😝

همین هم اگه دست خودم بود حالا حالا هم مجرد بودم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩حس میکنم اصلا آمادگی شوهر داری و اینا رو ندارم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩