2777
2789
عنوان

سلام خانمها کسی هست از دست شوهرش کتک نخورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان تاپیک یجوری بود احساس کردم یکی از وظایف روزانه شوهرم کتک زدنه و وظیفشو انجام نمیده😳

خیلیا هستن ک دست رو زن بلند نمیکنن این چ حرفیه

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
یعنی چی 😂مثلا چی

بیشتر بابام باعث شد رابطمون رو به سردی بره

بعد از عروسی درست میشه همه چی🌺 ن کاملا ولی تا حدود زیادی درست میشه

شوهرم من و روی سرش میزاشت اصلا مرد سالار نبود ، بابام مرد سالاره بدش میومد شوهرم انقد دوستم داره...به شوهرم میخواد یاد بده من و کتک بزنه ، میخواد ب شوهرم یاد بده مرد سالار باشه ‌...

خدا کنه زودتر عروسی کنیم 😞😞😞

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
شمام عقدی؟؟؟؟اره دوران عقد افتضاحه...... هرکس تو زندگیت دخالت می‌کنه

آره عقدم...

از افتضاح هم افتضاح تره

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
آخی عزیزم.... درکت می‌کنم... کینه باعث میشه طرفو دوس نداشته باشی..‌..

میدونی طرف صحبتم با خانومایی هست که خیلی جلو مرد کوتاه میان، جلوشون وایسیتین، اجازه ندین غرورتو نو بشکنن، به خدا من اگه جلو شوهرم کوتاه میومدم الانم باید تو جهنم زندگی میکردم، درسته خاطره اون 2 سال رو فراموش نمیکنم، ولی حداقل دلم خوشه که الان 18 ساله، هر چی من بگم همونه، رو حرفم حرف نمیزنه. 

میدونی طرف صحبتم با خانومایی هست که خیلی جلو مرد کوتاه میان، جلوشون وایسیتین، اجازه ندین غرورتو نو ب ...

آفرین......اگر بخاطر حرف مردم میگفتی طلاق نمی‌گیرم الان دورازجون از کتک ی جای سالم تو بدنت نبود..ولی سفت وایسادی حساب کار دستش اومد.ایشالا خوشبخت بشی خدا کینه ی اون دوسالو از دلت ببرع

آفرین......اگر بخاطر حرف مردم میگفتی طلاق نمی‌گیرم الان دورازجون از کتک ی جای سالم تو بدنت نبود..ولی ...

ممنون عزیزم، واقعا همینطوره، باور کن کساییکه شوهرمو از قدیم نمیشناسند، همیشه میگن وااای خوش به حالت چه شوهر آروم و مهربونی داری، با خودم میگم آره جون عمش قبلنشو ندیدی،