2777
2789
عنوان

سلام خانمها کسی هست از دست شوهرش کتک نخورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خیلی بیخال بودی خواهر😂

😂😂😂😂 آخه دلیلی نداشت استرس داشته باشم فقط خانواده ی اون بودن با خانواده ی خودم منم که زیاد تعارفی نیستم که بخوام خجالت بکشم و اینا

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
مثل این می مونه که بگی کسی هست که سرطان نداشته باشه؟ یا کسی هست که کور نباشه؟؟!! عزیزم شما و زنهای ...

چرا دلشو میشکونی؟استارتر منم کتک خوردم.

کاربریcold in the kindom اقاست.حواستون رو جمع کنین.صدای زنانه میفرسته منحرفتون کنه.عکسا رو جمع اوری میکنه.
همین هم اگه دست خودم بود حالا حالا هم مجرد بودم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩حس میکنم اصلا آمادگی شوهر داری و اینا رو ...

دیگ سوهر کردی اه ناله نکن کیف زندگی متاهلی ببر انقدر تلقین نده به خودت نمیتونم تو از بقبه چی کم داری فامیل ما دخترش ۱۴ سالش یسال عروسی کرده ببین چه شوهری نگر داشته 

جدی میگی؟نه بابا اخه کسی منو نمیشناسه

باشه خوب بنظر من نگی بهتره من هروقت حتی ب این مدام فکرمیکنم چ قدرابطمون خوبه یجوری دعوامیشه

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
جدی میگی؟نه بابا اخه کسی منو نمیشناسه

آره چشم می‌خورید .... من هروقت اینجا از شوهرم تعریف کردم با شوهرم بحثم شده

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دیگ سوهر کردی اه ناله نکن کیف زندگی متاهلی ببر انقدر تلقین نده به خودت نمیتونم تو از بقبه چی کم داری ...

بابا من هنوز شبا عروسک میگیرم بغلم 😐۱۹ سالمه ولی از نظر عقلی هنوز ۷ سالمه 😂

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

اسی من دوبار تجربشو کردم در حد دوتا سیلی آروم که بعدش هفت هستا جاش زدم زباد کشش نمیدم که برسه به کتک کاری

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
بخدا من اصا تو اطرافیان که دیدم به تعداد انگشتای یه دستمم نرسیدن کسایی که شوهره زدتشون 😐اونم فقط یک ...

ما هم تو اطرافمون نداشتيم اينجا زياده چون همه ميان از بدبختياشون ميگن هيشكي خوشبختيشو جار نميزنه مجردا رو هم از ازدواج دلسرد ميكنن 

کسی بیخود می‌کنه کتک بزنه...من شش ساله دوست بودم و ی ساله عقد کردم خیلی ماهه مهربون دست دل باز آقا.... هرچی بگم کم گفتم.. ولی یبار زده منو.... تقصیر خودم بود... آخه شوهرم خیلی اخلاقش مردونس بعد تو دعوا من الکی سر هیچی زدم تو گوشش بعدش اون جوری زد تو گوشم ک بینیم خون افتاد..... هربار خودمو شماتت میکنم چرا کاری کردم ک دست روم بلند کنع....ی زن باید شأن خودشو حفظ کنه... 

وا چ حرفا چه چیزا آدم شاخ در میاره 😐

بوخودااااا

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم