2777
2789
عنوان

بیااااین جون بچه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
مال حروم خوردن از قدیم عادت خیلی از مردم ایران بوده اینو حتی امیرکبیرم گفته:معلوم نیست ایران را که ...

گناه داره کلی زحمت کشیده براش  واقعا یه سری ها مال مردم خوری اسونه براشون

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینیم شعور بچت چی میشه عین خودت

هر چی باشه از تو بیشتره 

حتما یادش میدم الکی قسم نده مردمو بچه جون

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
گناه داره کلی زحمت کشیده براش  واقعا یه سری ها مال مردم خوری اسونه براشون

خودمم برام پیش اومده حقوقمو ندادن. یعنی هرکیو استخدام می کرد بعد ۳-۴ هفته اینا با بهونه عذرشو میخواست و بدون حقوق میفرستاد میرفتن. دو موردم شکایت کردن ازشون آخرم ورشکست شد مغازشو بست. حقش بود

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
هر چی باشه از تو بیشتره  حتما یادش میدم الکی قسم نده مردمو بچه جون

با دهن سگ دریا نجس نمیشه پس فکر کن بیشعورم

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"
خودمم برام پیش اومده حقوقمو ندادن. یعنی هرکیو استخدام می کرد بعد ۳-۴ هفته اینا با بهونه عذرشو میخواس ...

ممنونم لااقل شما درک کردی