2777
2789
عنوان

سقط با میزوپروستول

3532 بازدید | 16 پست

سلام خانم ها من رشد جنینم متوقف شده و ایست قلبی کرده حالا رفتم قرص میزوپروستول گرفتم طریقه مصرفش هم اینجوری گفته

۲تا داخل واژن و ۱زیر زبان هم زمان

۱ساعت بعد

۲تا داخل واژن ۱زیر زبان هم زمان

۴تای دیگه هم هر نیم ساعت ۱زیر زبان

به نظرتون زیاد نیست

اگه دکتر گفته که نه دیگه.هنوزم تاپیک سقط میبینم حالم بدمیشه و اشکم درمیاد.چون سه ماه پیش به همین دلیل شما منم سقط کردم بااین تفاوت که من رفتم بیمارستان قرص دادن از صبح تا شب جونم دررفت مردم از درد خونریزی زجه میزدم ازدرد ولی دفع نشد و مجبورا کورتاژشدم.دوباره خاطرات بدم تداعی شد.انشالله که برای تو با قرص سقط شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکتر گفته که نه دیگه.هنوزم تاپیک سقط میبینم حالم بدمیشه و اشکم درمیاد.چون سه ماه پیش به همین دلی ...

ممنون دعا کن فقط با دارو رفع بشه واقعا دیگه طاقتش ندارم قبلا هم یکبار سقط داشتم

ممنون دعا کن فقط با دارو رفع بشه واقعا دیگه طاقتش ندارم قبلا هم یکبار سقط داشتم

انشالله عزیزم.الان خیلی گریه کردم چون میدونی این قضیه مثه یه داغه که هیچ وقت سرد نمیشه.هنوزم لحظه ای نیست یادش نیوفتم.باز شما یکی داری من چی که اولیم بود😭باهمین دل شکسته ام ازخدا میخوام راحت دفعش کنی.انشالله بزودی مادر شی دوباره.برای منم دعا کن خیلی محتاجم

انشالله عزیزم.الان خیلی گریه کردم چون میدونی این قضیه مثه یه داغه که هیچ وقت سرد نمیشه.هنوزم لحظه ای ...

الهی عزیزم ببخشید که خاطراتتو برات زنده کردم ممنونم از دعای قشنگت انشالله به زودی زود باردار بشی عزیزم

الهی عزیزم ببخشید که خاطراتتو برات زنده کردم ممنونم از دعای قشنگت انشالله به زودی زود باردار بشی عزی ...

نه عزیزم من معمولا هرچند روز یه بار به یادش گریه میکنم.امروزم ازصبح همش تو ذهنم بود.مرسی عزیزم.انشالله همه چی خوب پیش بره برات