2777
2789

آقا یکی نیست تجربه داشته باشه😭من رباط مچ پام یکیش کشیده شده یکیش پارگی داره 

۲ جلسس رفتم فیزیو تمام بغلای پام رگه های سیاه پیدا شده ریز ریز 

تو این دوجلسه هر بار دردم شدید شده هی میگن عادیه

کسی مثل من بوده؟؟؟از جلسه چندم بهتر میشه مردم انقد گریه کردم😭😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رباط پام  دو سال پیش کش اومده بود  و رگش زده بیرون  هنوزم 

ولی من درد نداشتم نمیدونم شایدم داشتم اخه من اپل تا اخرش خواب بودم نمیدونم چی میشد😂🥲

یبار هرکاری کردن بیدار نشدم فک کردن بیهوش شدم زنگ زدن اورژانس و بابام بابام اومد بیدارم کرد بردم خونه😂🥲

من زمانی ک میرفتم دکترم گفت ک روزای اول دردت بیشتر میشه.ولی حتما با دکترت مشورت کن

کرم کردم کردم😭گفت عادیه من دارم روانی میشم ۴۰ روزه راه نرفتم تو خونم دارم دق میکنم 

کدوم شهری ؟  کدوم مرکز فیزیوتراپی میری ؟  ببین پیچ خورذگی ها خوب جواب میدن چند سالته ؟&n ...

۲۰ سالمه بخدا انقد آبکی افتادم😔دارم آتیش میگیرم

دکترم میرزا صادقی بود جراحه

فیزیو تراپی بهگر میرم خبر مرگم

من من 

عین خودت 

رباط پای چپم کش اومده بود و پاره شد سه هفته تو گچ بود بعد هم فیزیو تراپی. قبلش هم دوبار در رفته بود. بخاطر پیچ خوردن. 

خلاصه ده روز فیزیوتراپی رفتم ولی اون دردی که میگی رو نداشتم فقط جلسه پنجم ماساژ مشتی داد که جیغمو در آورد. گفت لازمه . گفت کلا با کفش پاشنه بلند خداحافظی کن. و کفش بوت دار بپوش که دیگه پات پیچ نخوره. 

بعد اتمام فیزیون تغییر خاصی احساس نکردم. اما به مرور زمان ورزش ها رو انجام دادم از پله استفاده نکردم کوه نوردی مسیرهای سیم دار سنگ لاخی نرفتم بعد ۶ ماااه گرفتگی رباط پاک ول کرد . حتی به من گفت دیگه زمین هم نشین. همه رو رعایت کردم

۲۰ سالمه بخدا انقد آبکی افتادم😔دارم آتیش میگیرم دکترم میرزا صادقی بود جراحه فیزیو تراپی بهگر میرم ...

مشهدی ؟ 

نگران نباش هم سنت کمه هم صبور باش 

بگو برات لیزر هم انجام بدن خیلی بهتر میشی 

کارایی که دکترفیزیوتراپی گف انجام بده تمرین و تینا چیزب نیس بیخود نگرانی 

من من  عین خودت  رباط پای چپم کش اومده بود و پاره شد سه هفته تو گچ بود بعد هم فیزیو تراپ ...

یعنی منم همیشه باید اینجوری رعایت کنم

۱۴ روز دیگه دانشگاه دارم خبر مرگم بیاد الهی دارم دق میکنم 

بعد فیزیو اصلااااا تغییر نکردی یعنی؟

لیزر هم کردی؟یا فقط فیزیو خالی

مشهدی ؟  نگران نباش هم سنت کمه هم صبور باش  بگو برات لیزر هم انجام بدن خیلی بهتر میشی&nb ...

لیزرم دارم😔خسته شدم دیگه همشم تنهام گریه میکنم دلم گرفته فکر میکنم قراره بدتر شم