2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم کلا هر روغنی بعد حموم یکمی بزنی به موهات نرم ابریشمی شه.ربطی ب بادامش نداره.من روغن کنجد میزنم مثلا.خیللیا میگن روغن نارگیل و روغن زیتون خوبه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
فک میکنم کلا هر روغنی بعد حموم یکمی بزنی به موهات نرم ابریشمی شه.ربطی ب بادامش نداره.من روغن کنجد می ...

روغن نارگیل اصلا برا مو خوب نیس مو رو زبر و خشن میکنه روغن نارگیل فقط برا پوست خوبه

برای مو باید دید اول جنس پوست سرت چی هست(خشک یا چرب)؟ جنس ساقه های موت چطورن( شکننده،وز، خشک طوری که ...

مثلا جنس موهای من معمولیه 

جنسش هم ی بار هایلایت کردم ی بار رنگ 

چی بزنم؟ 

مثلا جنس موهای من معمولیه  جنسش هم ی بار هایلایت کردم ی بار رنگ  چی بزنم؟

شما می تونی شامپو پسته. شامپو عسل،شامپو اسطوخودوس با هم داشته باشی هر بار یکیشو بزنی شامپو پسته به موها حجم میده،شامپو عسل هم مواارو آبرسانی می کنه،شامپو اسطوخودوس هم رایحه ای داره که باعث آرامشتون میشه. اینها شامپوی سر هستند. برای ساقه ی موها از اونجایی که قبل دکلره و رنگ شده روغن آرگان یا زیتون، ماسک داخل حمام زیتون یا آرگان، اگر هم سشوار می کشی سرم موی آرگان یا زیتون یا ماسک موی دو فاز. اینا باعث میشن ساقه ی موها که به خاطر رنگ و دکلره آسیب دیدن ترمیم شن یا اصلا آسیب نبینن.