2777
2789
عنوان

گوشت گوساله

2053 بازدید | 30 پست

سلام شبتون بخير خانوما

من سه ماهي ميشه عروسي كردم تازه ميخوام خانواده همسرو دعوت كنم شام

همسرمم چون گوشت گوسفند نميخوره ديگه غذاها با گوشت گوساله هستش

ميشه راهنماييم كنين چجوري بپزم كه سفت نشه

برا قرمه سبزي ميخوام 

زودپز استفاده نميكنم 

يه سري ميگن نمك و رب باعث سفتيش ميشه

بنظرتون قبل پخت خورشت بذارمش تو اب خالي بپزه؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين مرسي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت گوساله استفاده نکنین

خیییلی سرده

در حدی ک دکتر طب سنتی میگف سردیش با هیییچی گرفته نمیشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من برای شام از ساعت ۱۲ ظهر میذارم تا ۸یا۸ و نیم شب میمونه هم خوب جا میفته هم میپزه ... من نمکو نیم ساعت آخر میزنم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مضراتش زیاده گوشت گوساله شده خودت گوسفند بخور بخاطر سردی رحم و ...

در کل میتونی گوشتت رو جدا بپزی کاملا بعد به خورشتت اضافه کنی ...نمک اول غذا اضافه کنی گوشت قرمز دیر پز میشه و رب هم ما نمیزنیم به قورمه سبزی

هر کاریش کنی سفته اصلا نمیشه استفاده کرد.حداقل با کوشت کوسفند قاطیش کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹