2777
2789
عنوان

بارداری

90 بازدید | 10 پست

سلام من باردارم دوتا کیسه تشکیل شده اما یکیش پوچه 

و اون یکی ضعف رشد داشته الان هفته شیشم هستم پزشک زنان میکه باید سقط کنی بنظر شما چکار کنم اولین بارداریمه لکه بینی قهوه ای هم از دیشب دارم الان شش هفته و دو روزمه اندازه جنین هم چهار و دو دهم میلی متره

تعداد رای : 3
نظرسنجی
سقط کنم
0
0%
صبر کنم
3
100%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هفته هفتمم رشد متوقف نشده ضعیفه گفت بنظرتون صبر کنم تا هشت هفته ببینم قلب تشکیل میشه یا ن بعد سقط ...

کیسه زرده چطور؟ نگفت داره یا نه؟ قلب که از همون ابتدا تشکیل میشه ربطی ندارع فقط دستگاه سونو نشون نمیده اگه کیسه زرده داره حتما تشکیل میشه بعضیا تا ۹ هفته صبر می کنن اگه می تونی یکم به خودت برس غذاهای مقوی آجیل ماهی سالمون و ... بخور ۸ یا ۹ هفته برو چک کن ببین چطوریاس ... با یه دکتر و یه سونوگرافی دیگه هم مشورت کن خیلی هم بد به دلت راه نده سقط ۶ هفته با ۹ هفته بعید بدونم فرق آنچنانی بکنه از نظر میزان سختیش استرست زیاد میشه تا صبر کنی ولی حداقل ارزش امتحان داره بنظرم حتما با دکتر دیگه مشورت کن اگه دوست داشتی عکس سونوتم بفرست ببینم 

کیسه زرده چطور؟ نگفت داره یا نه؟ قلب که از همون ابتدا تشکیل میشه ربطی ندارع فقط دستگاه سونو نشون نمی ...

کیسه زرده داره 

همه چی نرمال و معمولی واوکیه فقط میگه رشدش ضعیفه

کیسه زرده داره همه چی نرمال و معمولی واوکیه فقط میگه رشدش ضعیفه

خب کیسه زرده داره ان شالله قلبشم تشکیل میشه عزیزم نگران نباش به تغذیت برس بخون ببین چی بخوری اوکیه اگه کیسه زرده داره تعجب می کنم گفتن سقط کن ... اگه جای شما بودم صبر می کردم🥰 ان شالله نتیجه می گیری 

خب کیسه زرده داره ان شالله قلبشم تشکیل میشه عزیزم نگران نباش به تغذیت برس بخون ببین چی بخوری اوکیه ا ...

یخاطر رشد ضعیفش فک کنم گفت 

حالا میخام با ی دکتر دیگ هم مشورت کنم