2777
2789

سلام به دوستای گل و مهربون 

یه موضوعی هست ازت می خوام اونایی که تجربه کردن بهم از تجربه شون بگن 

ما روشی داریم که خواسته ها ارزو هامون رو یاداشت می کنیم و ور اخر شکر گزاری می کنیم 

خیلی ها دیدم به هر چی خواستن رسیدن مخصوصا غیر ممکن بوده 

تا حالا کسی از طریق نوشتن که خواسته س رسیدن به عشقش بوده رسیده ؟!! 

دوست خودم مادرش خیلی مریض بود یک هفته اینکارو انجام داد شکر گزاری کرد دو هفته بعد شفا پیدا کرد 

لطفااا شما ها از تجربه هاتون که رسیدین بگین بقیه هم استفاده کنن ❤❤🙏

من دوروز نوشتم گزاشتم لای قران  تو نی نی سایت میگفتن تا ۱۵روز باید بنویسم ولی من همون دوروز رو پیش رفتم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من قبلا نوشتم دقیقا شد اما اما یهو همه چی  بهم خورد و تموم شد و دل من شکست اما باز شروع کرد ...

من دیشب شروع کردم ولی ابجیم خوندش منم انداختمش سطل اشغال دوباره از امشب باید از نو شروع کنم؟بعد من سلامتی یکی از اشناهامو میخام چی باید بنویسم؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

چه جور باید انجام داد ؟؟؟😔من خیلی نیاز دارم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من دیشب شروع کردم ولی ابجیم خوندش منم انداختمش سطل اشغال دوباره از امشب باید از نو شروع کنم؟بعد من س ...

راستش نوشته بودن ک باید نوشته هارو نگه داریم اما ازنظر من مهم نوشتن و تصور کردن اون لحظس شما ادامه بده نمیخاد ازنو شروع کنین بنویس خدایا شکرت که سلامتیشو بدست اورده من که هرجور دلم و عقلم بگه مینویسم گاهی مینویسم خدایا ازت میخام و درآخر شکر گذاری میکنم 

خدایا شکرت ک با فرد 
راستش نوشته بودن ک باید نوشته هارو نگه داریم اما ازنظر من مهم نوشتن و تصور کردن اون لحظس شما ادامه ب ...

۵۵ بار باید بنویسم بعد هر ۵ روزی ک مینویسم جمله هام باید عین هم باشه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
۵۵ بار باید بنویسم بعد هر ۵ روزی ک مینویسم جمله هام باید عین هم باشه؟

باید یک خاسته رو بخاین بعد دوباره انشالله به خواستتون رسیدین بعد دوباره خواسته بعدی

خدایا شکرت ک با فرد