2777
2789
عنوان

خانمی که ازدواج نکنه آخر سرنوشتش چی می شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 59 پست
من خیلیا رو دیدم ازدواج نکردن الان پشیمونم میگن حیلی تنهایی بهشون فاشر میاره میگن خیلی خوبه یک باشه ...

من که حاضر نبودم صیغه بشم حتی اگه تنها بودم اما لابد تنهایی خیلی بهشون فشار آورده بوده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه کار نیست و فقط عده ی کمی می تونن خودشون رو نجات بدن  با نظرت موافقم اما حیف که انقدر شرایط ...

چطور کار نیست. ؟؟؟؟؟

انفاقا هست فقط باید تلاش کرد تا بهش رسید

چند سالته مگ؟؟؟؟

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵

ذات آدمیزاد اجتماعیه تنهایی در خورش نیست و باهاش نمیسازه هر چقدم خودشو گول بزنه

درد تنها بودن تو سن 50سالگی حس میشه که از بی توجهی بقیه اعضای خانوادت میری تو خودت چون باید به بچه و همسراشون برسن و اولویت کسی نباشی مثل الان نیست که جوونی و همه دور هم خوشین و تو همه مراسمای هم واجب میدونین باشین الان پدر مادر شما برای خواهر برادرشون چقد میتونن وقت بذارن؟دوست صمیمی هم همینطور کلا دوست جزو امیدهای آینده محسوب نمیشه فقط خانواده موندنیه

خدایی نکرده پدر و مادرم تو یه سنی میرن دیگ

وقتی از شاغل بودن و تنهایی و اکیپی تفریح رفتن اشباع شی

چیزیم که ممکنه خیلی آزارت بده نیاز مادر بودنه اینم جزو ذات یه خانم مادری و محبت کردن و دیدن بنای وجودشه

منم ازدواج دوست نداشتم از دست خانواده بدی که داشتم ازدواج کردم امدم دیدم اینها هم ظاهرشون خوبه ولی د ...

درکت میکنم....خانواده های ایرانی بعضیاشون واقعا نمیفهمم چرا اینکارو میکنن....نمیتونی بری سرکار؟اگ میتونی حتما برو

همین.
منم ازدواج دوست نداشتم از دست خانواده بدی که داشتم ازدواج کردم امدم دیدم اینها هم ظاهرشون خوبه ولی د ...

من هم دقیقا مثل خودت برای فرار از خانواده ازدواج کردم. مادر پدرم حالا دارن خواهر 15 سالم رو آزار می دن و انگار می خواد راه من رو ادامه بده و دوست دارم نجاتش بدم حالا

خب مشکل آینده اس، البته خدا میدونه چی میشه ولی از یه سنی به بعد آدم تنها میشه مگر اینکه درآمد داشته باشی کسی رو به فرزندی قبول کنی وگرنه آدم سربار خواهر برادر و اینا میشه... ما ینفر تو اشناهامون داریم خانمه کنار بچه های برادرشه و کارای اونارو میکنه ولی اونا ازدواج کنن دیگه نمیدونم چی میشه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
چرا اینطور فکر می کنی؟  هنوز فرصت داری از الان نا امیدی . برو دنبال یه شغل خوب ان شاءالله موقع ...

سعیم رو می کنم و چاره ای هم ندارم ولی معلوم نیست از پسش بربیام. یه درد مزمن خفیف دارم و باعث احساس پیری شده   ولی بچه دارم و به خاطر اون باید کار کنم.(پدرش مسئولیتش رو نمی خواد بگیره)

چرا  بالاخره ادم وقتی همدم و موتس واقعی داشته باشه تنهاییش رو پر میکنه

اون تصوری ک ما از ازدواج داریم با واقعیتش خیلی فرق میکنه. واقعیت شبیه همین زندگی ایه ک الان با پدر و مادرت داری. با یکی زندگی میکنی زیر ی سقف حالا رابطه هم دارین گه گاهی هم میشینین پای حرفای هم. ولی اصلا اونجور ک فک میکنی همیشه پیشته و تنهایی رو پر میکنه نیس

درکت میکنم....خانواده های ایرانی بعضیاشون واقعا نمیفهمم چرا اینکارو میکنن....نمیتونی بری سرکار؟اگ می ...

الان بچه کوچیک دارم!!  شوهرم خوبه ولی خانواده اش خیلی حسود و عقده ای هستند!!  باور می کنی مادرش روز سومی که بچم به دنیا امده بود یه دعوا راه انداخت و رفت!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
من هم دقیقا مثل خودت برای فرار از خانواده ازدواج کردم. مادر پدرم حالا دارن خواهر 15 سالم رو آزار می ...

بهش بگو با همه وجودت درس بخون!!  و در برابرشون مقاومت کن!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤