2777
2789
عنوان

خانمی که ازدواج نکنه آخر سرنوشتش چی می شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 59 پست
بهش بگو با همه وجودت درس بخون!!  و در برابرشون مقاومت کن!!!

خیلی بهش می گم و حتی بهش می گم انگلیسی یلد بگیره. متاسفانه مادر پدرم خیلی سخت گیرن و مذهبی و هر روز باهاش بحث می کنن. آخر ممکنه مثل خودم بشکنه و حاضر به ازدواج بشه. مادر پدرم از این تاکتیک برای ازدواج دادن دخترهاشون استفاده می کنن   به همون خواستگارهای اول می دنمون انگار رو دستشون موندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه زمانی میگفتم زوده زوده ووواقعا زودبود..الان حس میکنم نیازبه یه همدم دارم.ولی ازهمون اول تاالان ازدواجم جورنمیشه.هرچی دعاوچله و...هیچ فایده ای نداره.گاهی ازتنهایی میترسم ازاینده میترسم

ایناییم که میگن اه اه بده.اگه بد بود چراخودتون ازدواج کردید...اینا لابد خودشون باشوهرشون مشکل دارن که اینطور میگن.ولی همه مردا بدنیستن مثل همه خانما که خوب نیستن.هرجنسی خوب وبدداره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

چرا اینطور فکر می کنی؟  هنوز فرصت داری از الان نا امیدی . برو دنبال یه شغل خوب ان شاءالله موقع ...

منم نزدیک 30.شاغلم ولی شاد نیستم..همینطورکه قبلامیگفتم زوده وازدواج دوست نداشتم.الان 2.3سالی میشه حس میکنم نیازدارم

واقعا چقد سخته که اونایی که وقت ازدواجشونه جورنمیشه.بعد هرچی بچه 14.15 ساله و20سالش متاهلن 

من برگردمم گذشته هیچوقت توسن کم ازدواج نمیکنم..بنظرم هرچی باید توسن خودش باشه نه کم نه زیاد

منم یه زمانی میگفتم زوده زوده ووواقعا زودبود..الان حس میکنم نیازبه یه همدم دارم.ولی ازهمون اول تاالا ...

شوهرت همدمت شاید نباشه چون حتی سلیقه ی مشترک هم شاید نداشته باشه و آخر می شه هم اتاقی که گاهی باهاش غذا می خوری و می خوابی. اون شوهر رویایی که تو فیلم هاست رو که من تا حالا در دنیای واقعی ندیدم. 

خیلی بهش می گم و حتی بهش می گم انگلیسی یلد بگیره. متاسفانه مادر پدرم خیلی سخت گیرن و مذهبی و هر روز ...

😔😔😔😔😔😔😔 چقدر بده!! 

من یادمه اون سالی که می خواستم کنکور بدم مادرم هر هفته بهم گیر می داد که چرا می خوای درس بخونی!!  می گفت تو مهندس هم بشی هیچیش به من نمی رسه پولش می ره تو زندگی یکی دیگه!!  انقدر دلم می شکست انگار من و آیندم برای هیچ کدومشون ارزشی نداشت!!!  

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
شوهرت همدمت شاید نباشه چون حتی سلیقه ی مشترک هم شاید نداشته باشه و آخر می شه هم اتاقی که گاهی باهاش ...

اره میدونم....ازدواج ممکن خوب باشه یا بد...بخاطرهمینم سخت گرفتم که خوب پیداکنم چیزی که دوست دارم که درکنارش به ارامش برسم.وگرنه من قصدم فقط شوهرکردن نیس که بگن اینم شوهرکرد..ادم باید جفت خودشو پیداکنه.ولی چیزی که مشکل من بوده از اول تااالان هرکی میاددیگه برنمیگرده.حتی میبینن گسند میکنن نمیان.ووگرنه خواستگار کم نداشتم...تویه بازه ای زیادم داشتم حتی روزی شده بود 2.3مورد زنگ میزد الان هیچ

😔😔😔😔😔😔😔 چقدر بده!!  من یادمه اون سالی که می خواستم کنکور بدم مادرم هر هفته بهم گیر می د ...

فقط نوه داشتن براش مهم بوده. چه مادر خودخواهی. الان در چه موقعیتی هستی؟

شوهرت همدمت شاید نباشه چون حتی سلیقه ی مشترک هم شاید نداشته باشه و آخر می شه هم اتاقی که گاهی باهاش ...

دقیقا!!  بعد ازدواج و بچه دار شدن تازه می فهمی که دنیای فیلم ها چقدر غیر واقعیه!!!  حتی همون بچه دار شدن ۹۸ درصدش کار و زحمت و خستگی و شب بیداری و نهایتش ۲ درصد خنده و شیرینی بچه هست!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
فقط نوه داشتن براش مهم بوده. چه مادر خودخواهی. الان در چه موقعیتی هستی؟

تموم اون آدم هایی که اون زمان اذیتم کردند به سزای رفتارشون رسیدند ولی چه فایده ای برای من داره!!؟؟ 

من می تونستم یه زندگی عالی داشته باشم ولی نشد!!!

مادرم پارسال بهم می گفت دعا کردم بچه ات دختر بشه دختر خیلی خوبه فقط دختر برات می مونه!!!!!!   

انوقت همین مادرم اون زمان ها خودش برای پسرهاش می کشت چقدر تو سر ما دخترها می زد و اذیتمون می کرد فکر می کرد پسرهاش تاج پادشاهی رو سرش می زارند!!!  

واقعا هم انقدر که ما دخترها به دردش خوردیم پسرهاش به فکرش نبودند!!  چون خودش پسرهاش خودخواه بار آورده بود!! 

دقیقا!!  بعد ازدواج و بچه دار شدن تازه می فهمی که دنیای فیلم ها چقدر غیر واقعیه!!!  حتی هم ...

دقیقا. فکر کنم بیشتر بدیه و داریم شست و شو مغزی می شیم. حالا این نظر شاید افراطی باشه. من که از ازدواج خستگی زیاد، کلفتی دیگران و فراموش شدن هویت رو به دست آوردم. حتی وقت ندارم(هنوز طلاقم نهایی نشده و دارم یواشکی آماده می شم) فیلم مورد علاقم رو ببینم یا حتی کتاب بخونم. با یه سختی یه کم فن یاد گرفتم تا بالاخره استقلال به دست بیارم چون این وضعیت باعث بیماری جسمی شده برام.

البته اون ها که ازدواج خوبی دارن که خوش به حالشون.

تموم اون آدم هایی که اون زمان اذیتم کردند به سزای رفتارشون رسیدند ولی چه فایده ای برای من داره!!؟؟&n ...

بله این وضعیت رو قدیمی ها داشتن و تو سرشون خونده بودن پسر چقدر خوبه اما حالا انگار کم کم حقیقت داره نمایان می شه. من پسر دارم که الان بچه ی خوبیه و خیلی مهربونه که به بلوغ برسه نمی دونم چی بشه. بعضی وقت ها با خودم می گم کاش دختر بود.

شما بچه دارید؟ من هنوز نفهمیدم متاسفانه یا پیامتون رو رد کردم و نخوندم.

بله این وضعیت رو قدیمی ها داشتن و تو سرشون خونده بودن پسر چقدر خوبه اما حالا انگار کم کم حقیقت داره ...

دو تا. یه پسر یه دختر