2777
2789

سلام یه داداش دارم بزرگتره.عاشق یه دختر شد به مانگفت بابام که فوت کرد  شد مرد خونه از درس و عشقش دست کشید حالا ما ازدواج کردیم مونده با مامانم اون دخترم نمیدونست ازدواج کرد😳هرکس وپیشنهاد میدیم میگه نمیخوام دیکه وقت ازدواجشه دعا کنید یه کار خوب و یک زن خوب قسمتش بشه بختش باز بشه درحق ما پدری کرد خواهش میکنم هر کس لایک کرد به جون دخترم براش دعا و حمد میخونم 😔😭🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🍁

برای براکرده شدن حاجات همه حاجتمدان 🤲🤲

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤

الهی ک ب حق امام حسن مجتبی بهترینابرای برادرت رقم بخوره

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

اسمم الهه س دوست داشتی برای مامان شدنم دعاکن

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

الهی یه دختر خوب نصیبش بشه اول به حق عظمت خدا و بعد بخاطر فداکاریش...براش آیه الکرسی میخونم الان..

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

انشالله همه حاجاتشون بر اورده بشه 

برا سلامتی پسر منم یه صلوات بفرستین

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

خوشبخت و زود بخت شه الهی

دعا کن شوهر منم سرعقل بیاد و منو همراهی کنه

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓