2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا و هشتادیا بیایید لدفن راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست
بله درست میگید حتما بهش میگم چقد بدهههه ارتباط بدون اطلاع خونواده.. واقعا اگ ب عقب برگردم هرگز ان ...

دیگه اشتباهیه که کردی فقط نباید بزاری از این بدتر شه و قدر خودتو بدونی...از خدا کمک بخوا حتما کمکت میکنه امیدوارم دیگه از این اشتباها نکنی و خوشبخت شی.

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   

عجججججججببببباااا 

دوستان چقد راحت اون بنده ی خدارو قضاوت کردن.

اینکه از خستگی خوابش میبره اصلا چیز بدی نیس. اتفاقا خداروشکر که مثل خیلی از پسرا، وقت برای شیطنت نداره.

اینکه بعدش عبن خیالش نیس که وسط چت خوابش برده، بخاطر اینه که مشغله ش زیاده و فکر میکنه شما هم همین حال رو دارین و نباید براتون مهم باشه.

قرار نیس همه ی پسرا عین هم رفتار کنن و شغلشون یا اوقات فراغتشون عین هم باشه!

دوست عزیزم، شما اگه کسی رو میخواین که واستون عاشقانه رفتار کنه بهتره این پسر رو بذارین کنار، چون این پسر دقیقا عین همسر منه. نمیتونه مدام براتون لاو بترکونه اما همون زحمتی که میکشه بخاطر رفاه آینده ی شماست و نشونه ی عشقشه.

همسر منم دقیقااااااااا توی نومزدی اینجوری بود. مدام شاکی بودم کم کم اخلاقم بعد از شش ماه دستش اومد و سعی کرد رفتارشو عوض کنه‌. البته خیلی عوض نشد اما مشخص بود داره تلاشش رو‌میکنه.

الانم از انتخابم خیلی راضی ام‌. توی این دوره و زمونه مرد همینقد که هیز نباشه الحمدللللللله. باقی کمبوداش رو میذارم پای کمبودای خودم. منم آدم کاملی نیستم.

موفق باشی عزیزم،🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجججججججببببباااا  دوستان چقد راحت اون بنده ی خدارو قضاوت کردن. اینکه از خستگی خوابش میبره اص ...

بخدا من ادم بی درکی نیستم

همین الان ک اومدم اینجا دارم اینو مینویسم از تلگرام اومد

دوباره وسط حرف زدن جواب نداد و دیگ دستم اومده ک یعنی خابش برده

ینی انقد سریع و زود چشاش میره و خابش میبره ک ی نقطه هم نمیتونه بده؟

بعد من نمیدونم شما چجوری با همسرتون اشنا شدید اما برای ما چون مجازی بوده واقعا میترسم

امروز بهم گفت یه دوسال دیگ ب اون شیش سال اضافه کن

خب عمرمه بزارم همینجوری بگذره از کجا معلوم ک تا هشت سال دیگ بازم منو بخاد یا ن

گفتم ی خونه کوچیک محلش هم مهم نیس جای خوبی باشه و... فقد بیا خونواده ها درجریان باشن

میگ من حرفی ندارم اما خودمون اذیت میشیم نمیخام سخت بگذرع برات

بهش میگم هشت سال تحمل بخدا سخت تره

میگه پشتوانه ندارم بابام کمکم نمیکنه

فقد تورو دارم و خدا

بخدا دارم عذاب میکشم از اون طرف خونواده خودم راضی نمیشن این همه مجرد بمونم

دیگ دارم دیوانه میشم

شاید شما فقد مشکل خاب همسرتون با مشکل من یکی باشه

من هزارتا بدبختی دیگ هم تو این رابطه دارم

بخدا خیلی پسر خوبیه تو این دوسال کوچیک ترین حرف بی ادبی و زشتی ک بقیه پسرا میزنن و نزده چ بسا من شیطنت کردم اون خندیده و زیاد دامن نزده بهش

در ماه کلن یک روز استراحت داره

کلن کار میکنه پسر واقعا خوبیه اما خب میگم مشکلات دیگ ای هس😥

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
بخدا من ادم بی درکی نیستم همین الان ک اومدم اینجا دارم اینو مینویسم از تلگرام اومد دوباره وسط حرف ...

عزیزم من توی دوران نامزدی دقیقا همین بساطو داشتم. بارها خواستم باهاش به هم بزنم چون فکر میکردم براش مهم نیستم که وسط پیام دادن میخوابه.

منم عین شما شاکی میشدم و بهش میگفتم وقتی خوابت میاد بگو شببخیر. با یهو رفتن در واقع به من توهین میکنی. میگفت چشم اما شب بعد دوباره همین بساط بپا بود.🥺

در طول روز اگه من تماس نمیگرفتم، اون اصلا تماس نمیگرفت و خیلی دردناک بود برام.🥺

حس میکردم دارم یه طرفه تلاش میکنم و نیاز داشتم اونم تلاش کنه. بنابرین اون اوایل بشدت باهاش برخورد تند داشتم.

اما همونطور که قبلا گفتم، بعد از مدتی دستش اومد که منو چی‌خوشحال میکنه و چی ناراحت.

البته منم یاد گرفتم بیشتر درکش کنم.

خلاصه که کم کم همه چی گل و بلبل شد. 

الان هر لحظه خداروشکر میکنم که دارمش. فکر نکنین مشکلی نداریم، داریم، اما مشکلاتمون رو دو تایی حل میکنیم.