2777
2789
عنوان

یزدی هاااا

1702 بازدید | 23 پست

بیاین اینجا قراره تابستون با عشقم ک یزدی ازدواج کنم خودم شمالی هستم یزدی بهم یاد بدین

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خوشگل میگن خشوک

میشه چند تا جمله بهم یاد بدی

مثلا از دستت شدید ناراحتم واز دلم در نمیاد یزدی چی میشه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

نَمِشه=نمیشه 

نَمُخوام=نمیخوام

خش=خوب

بَچوکه=بچه

پُسر=پسر

یَ تا= یه دونه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بالاخره یه تاپیک یزدی لهجه یزدی چند ترم باید پاس کنی تا بتونی حرف بزنی😂😂😂

خیلی شیرینه یزدی

میشه چند تا جمله بهم یاد بدی مثلا از دستت شدید ناراحتم واز دلم در نمیاد یزدی چی میشه

فک میکنید زبون خارجیه😂😂😂همون فارسیه یکم با لهجه

شااااید یسری کلماتشون فرق داشته باشه ک اونم براحتی میشه فهمید

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
نَمِشه=نمیشه  نَمُخوام=نمیخوام خش=خوب بَچوکه=بچه پُسر=پسر یَ تا= یه دونه

میشه چند تا جمله بهم یاد بدی

مثلا از دستت شدید ناراحتم واز دلم در نمیاد یزدی چی میشه

فک میکنید زبون خارجیه😂😂😂همون فارسیه یکم با لهجه شااااید یسری کلماتشون فرق داشته باشه ک اونم براح ...

بحث‌فهمیدن نیست میخوام خودم بگم سوپرایز بشه

میشه چند تا جمله بهم یاد بدی مثلا از دستت شدید ناراحتم واز دلم در نمیاد یزدی چی میشه

از دلم در نمیاد

از دلوم در نمیا(اخرش د نداره)

https://harfeto.timefriend.net/16168714353666  😊❤️چالش حرف ناشناس شرکت کنین ❤️😊

لهجه هست عزیزم گویش که نیست. همین جمله رو َ ِ ُ اش ممکنه فرق کنه.من دوستام یزدی ان خیلی خودم تسلطی ندارم به لهجه یزدی 😆

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بحث‌فهمیدن نیست میخوام خودم بگم سوپرایز بشه

اَ دلوم در نَمِره، یا در نَمیا