2777
2789
عنوان

لک قهوه ای در اوایل بارداری

126 بازدید | 9 پست

بچه ها کی هفته هشته و ترشح قهوه ای داره البته من خیلی کمه ولی باز نگرانم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

البته نیازی هم ندارم ب جواب کسی خداروشکر نگرانیم برطرف شد ولی دوس داشتم بدونم کسی شرایطی مث من داره یا ن

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لکه بینی تو بارداری میتونه چیز عادی و بی خطر باشه میتونه یک مسئله جدی باشه برای همین ادم اصلا جرات نمیکنه به کسی بگه خطرناکه یا نیست این مورد حتما حتما باید با پزشک مشورت بشه

ولی به طور انگاری کل لکه قهوه ای تیره کم خطرتر از لکه خون روشن هست 

اگر قلب جنین رویت شده و شیاف هم داری میزنی اصلا نگران نباش فقط حرکت ناگهانی نکن، پله ممنوع، دستشویی حتما فرنگی استفاده کن و بدنتو تقویت کن

عزیزم لکه بینی تو بارداری میتونه چیز عادی و بی خطر باشه میتونه یک مسئله جدی باشه برای همین ادم اصلا ...

آها ممنونم

والا سونو هنو نرفتم فردا میرم دکتر ببینم چی میگه شیاف میده یا ن

منم داشتم بری دکتر بهت شیاف میده

جدی الان خوب شدید هفته چند بودید

جدی الان خوب شدید هفته چند بودید

منم الان ۱۲ هفته ام 

اما یه شب کاملا خون ریزی شدید کردم 

ولی بعد مصرف شیاف و داروها خوب شدم 

استراحت مطلقم بودم ولی من استراحت نداشتم

جای نگرانی نیست اما دکتر برو حتما 

من در حد خیلی کم هفته ی،۶ داشتم خداروشکر رفع شد نگران نباش

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹