الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا خوبه. اعلام میکنن که پزشکان شمارو قانع کردن حالا دامپزشک بیاد مارو قانع کنه.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
شوهر دخترعمه ی من هم همین جوری بود و خیلی رعایت نمی کرد و راحت اینور و اونور می رفت چون معتقد بود خسته می شه خیلی تو خونه بشینه. نتیجه خاصی نداشت جز این که هم خودش تو ۳۲ سالگی بخاطر فوت کرد هم دخترعمه ام و بچشون کرونا گرفتن و هنوز با خوردن بعضی چیزهای اسیدی گلودرد می گیرن هم به اونیتی دختر عمه ام و مادرشوهرش منتقل کردن که فوت کرد.
مرگ برای همسایه نیست واقعا دوستان عزیزم
عزیزان نینی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
متاسفانه فقط خودشون اسیب نمی بینن بلکه ناقل می شن وبه دیگران سرایت می دن
بله همسر من تاکسی تلفنیه مجبوره برای خرجمون بره سرکار میگه هر کی میشینه ماسک نداذه هی میره جعبه جعبه ماسک میخره میذاره تو ماشین ک ملت بزنن میگه برمیدارن تو دستسون نگه میدارن حرفم میزنم میخندن میگن چقد جون دوستی مرگ یه بار شیون ی بار اینقد بیسعور
میناوند چیه اینا خانوادشونم فوت کنه تاثیری نداره رو رفتارشون،چون با جمله عمر دست خداست خودشونو قانع ...
به قول قدیمیا کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی رو که خودشو زده به خواب نه...
اینا نفهم نیستن به هیچ وجه.خودشونو زدن به نفهمی
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
میتونستی محترمانه بگی بعدشم چرا ربطش دادی به میناوند
دیشب اقای میناوندی به خاطر کرونا فوت کرد..
امروز بعضی کاربرا تاپیک زدن میرن مهمونی و تولد با جمعیت زیاد!
به نظرت بین این دو تا ارتباطی نیست؟؟!
مالـفیسـنت : Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫 "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛ غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...) شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت. سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090