2777
2789
عنوان

یه ذره عقلم خوبه واسه بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 60 پست
من مخالف صد درصد مهمونی و تولد و ..... هستم   ولی یساله  کرونا داره کشته میگیره &nbs ...

ماازهمین بیخیالاداریم ضربه میخوریم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهرحال باید روی بقیه اقوامو کم کنن دیگه! زندگی بدون عکس تو اینستا که نمیشه مگه نمیدونی؟

واقعا....توشرکت شوهرم به یه نفهم گفته ماسک بزنه....گفته بروخودت حواست باشه واسه باردوم نگیری

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
میناوند مگه به رحمت خدا رفت؟

اره...دیشب

خودشون اسیب میبینن ولشون کن

مشکل اینجاست که خودشون تنها گرفتار نمیشن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
قشم و کیش و کجای دلم بزارم😒😒😒

بندر عباسسسسسسس😬

اخبار نشون میده جای سوزن انداختن نیست.

مردم میرن مسافرت بعد ما چها ماهه پدربزرگ مادربزرگمونو ندیدیم😑💔

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اول اینکه جناب میناوند محبوب بودن مردم لطف دارن بهشون دوم اینکه عفت کلام برای یه خانم واجبه 

حالاکجای حرفم بی عفتی بود؟!!!!

بندر عباسسسسسسس😬 اخبار نشون میده جای سوزن انداختن نیست. مردم میرن مسافرت بعد ما چها ماهه پدربزرگ ...

والا من یک ساله خواهرامو ندیدم

تاوان حماقت اونا رو ما پس میدیم😒

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره