2777
2789
چه سوالی عزیزم

سلام ممنون عزیز حان

گلم من خرید اینترنتی کردم بعد ۴۰ روز سفارش منو ارسال نکردن و من عصبانی شدم و به طرف(خدا بحق پنج تن ازتون نگذره این پولهای رو خرج دوا و دارو کنید روز خوش نبینید..)اینو گفتم الان شاکی شده و میگه ازت بخاطر فحاشی شکایت میکنم..ایا این حرف من فحاشی؟؟میتونه شکایت کنه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه سوالی؟ اسکرین شات مدرک حساب نمیشه اینو بدونین

گلم من خرید اینترنتی کردم بعد ۴۰ روز سفارش منو ارسال نکردن و من عصبانی شدم و به طرف(خدا بحق پنج تن ازتون نگذره این پولهای رو خرج دوا و دارو کنید روز خوش نبینید..)اینو گفتم الان شاکی شده و میگه ازت بخاطر فحاشی شکایت میکنم..ایا این حرف من فحاشی؟؟میتونه شکایت کنه

سلام ممنون عزیز حان گلم من خرید اینترنتی کردم بعد ۴۰ روز سفارش منو ارسال نکردن و من عصبانی شدم و به ...

عزیزم شما خودت میتونی از ایشون شکایت کنی😂ب جرم کلاهبرداری و تهدید اوشون هم میتونه از شما شکایت کنه که اصولا انقدر پرونده های سختی در دادگاه هست که قاضی اصولا ردمیکنه اما اون کسی ک اینو ب شما گفته خواسته بترسونه شمارو تا از خریدتون منصرف بشید وبهشون گوش زد کنید ک تهدید جرم محسوب میشع و مجازات داره

عزیزم شما خودت میتونی از ایشون شکایت کنی😂ب جرم کلاهبرداری و تهدید اوشون هم میتونه از شما شکایت کنه ...

من بهش گفتم میخای بری به قاضی بگی طرف ۴۰روز پول ریخته کار تحویلش ندادم امروز و فردا میکنم فش داده

من بهش گفتم میخای بری به قاضی بگی طرف ۴۰روز پول ریخته کار تحویلش ندادم امروز و فردا میکنم فش داده

حتما پیگیری کنید و پولتونو پس بگیرین و حتما بگو من تو دادگاه پاسخگو خاهم بود