2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 234 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتنش خیلی سخته مامانم میگه من جرات ندارم بگم تو بگو منم نمیتونم بگم 

مگ میخواید چیکار کنید 

بگید خواستگار داره 

نگید دوست بودن 

اینقدر بزرگش نکنید

°° کاربر آقا  °° ... انجام کار درست هیچوقت اشتباه نیست ...
وقتی گریه ها و التماس های پسره رو ببینی خودت گریت میگیره همش میگه توروخدا ولی خوب از طرفی خیلی کوچیک ...

تو اینجور موارد سنگدل باشین، یعنی چی، مطمئن باش خدایی نکرده این ازدواج سر بگیره تهش یکسال باهمن

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

اگه ‌پدرتون دست بزن نداره بهش بگین

بهش بگین اما اگه بعدش ممکن باشه به خواهرتون اسیب بزنه نگین

پلیس خبر کنین بیان پسره را جمعش کنن

خواهرتونم ببرین مشاوری روانپزشکی چیزی

نینی یار جون مادرت کاری به کارم نداشته باش قوانین سایت رو‌تخم چشام   
چطوری دکش کنیم تاحالا سه چهار بار رفته درخونمون همش میگه توروخدا توروخدااا گوشی شو بهش بدین تو روخدا ...

دوست عزیز اولا شما به من بگید دوست پسر خواهرتون ک اینقدر قصد ازدواج دارن شغل و توانایی تهیه مسکن و و ماشین دارن یا فقط با یه الت تناسلی به خواستگاری خواهر شما اومدن ؟

سنشون کمه ولی خوب اگه همو دوست داشته باشن میتونن صبر کنن تا چند سال دیگه به نظرم با خواهرت و پسره ح ...

خوب پسره میگه من دوسال سربازی دارم هنوز یکسال دیگه طول می‌کشه تا برم خیلیه من نمیتونم دوریشو تحمل کنم بنظرتون فرار نمیکنن

۴سال دیگ میگن ما بچه بودیم شما چرا اجازه دادید جلومون نگرفتید

اصلا سعی نکنید رو بروشون قرار بگیرید چون الان اونا هر حرفیو برعلیه خودشون و مثلا عشقشون میبدونن و فک میکنن همه دشمن عشق اتشین بینشونن

سعی کنید منطقی عاقلانه قانعشون کنید اول پسره رو ک مثلا خیالش جمع بشه 

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

وای ب  منم بگو داداشم18 نشده دختر15ی لحظه حس کردم خواهر دختره هستی...خیلی فشار رو داداشمه...دختره هم ول کن نیست...ب من میگه کارپیدا کن بیام کارگری ک فقط کارداشته باشه بره جلو

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
ول کن نیست ما می‌ترسیم فرار کنند ما خیلی خوانواده آبرومندی هستیم و پدرم اگه بفهمه همش میترسم یک اتفا ...

عزیزم اول شما باید با پسره حرفتون بزتید 

اگه میبینید واقعا حاضره برای خواهرتون تلاش کنه و کار پیدا کنه 

اون وقت حالا میتونید بهش یه قولی بدین

ولی وقتی میبینین نه فقط از رو هوسه و این حرفا گوششو بپیچین و یکار کنین دیگه اصلا خیال خواهرتونم نکنه

خب وقتی این بره دیگه کسیم نیست که خواهرتون بخواد باهاش فرار کنه

جانی love دپ ❤🖤