از یکسال پیش اومد به من گفت من دوسال با یک پسری دوستم و عاشقش شدم به مامان بگو میخواد بیاد خواستگاریم مادرش زنگ به مامانم و... مامانم گفت کوچیکه عروسش نمیکنم چند بار زنگ زدن و مامانم گفت نه پسره هم هنوز هیجده اش کامل نیس میگه من خیلی دوسش دارم حالا پسره رفته در خونه مامانم گریه میکنه میگه من میخوامش خواهرمم از اون طرف گریه میکنه و خواستگارای خیلی بهتر از اینم داره میگه همینو میخوام ما میگیم کوچیکه ولی میگه میخوام میترسیم فرار کنه با پسره بره چیکار کنیم تو رو خدا اگه راه حلی میدونید کمک کنید از طرفی پدرم خیلی رو این مسائل حساسه وهیچی در این مورد نمیدونه میترسیم بفهمه سکته کنه فقط من و مامانم با شوهرم میدونین لطفاً کمک کنیددد😭😭😭😭
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به پسره بگین دخترمون مال تو. فقط هر موقع سربازیتو رفتی و یه شغل درست و حسابی داشتی بیا ببرش. خاطرشو فعلا جمع کنین که خواهرتو بهش میدین که فکرای احمقانه به سرش نزنه. تا سه چهار سال دیگه شاید خودش پشیمون شد.
برادر من ۱۷ سالش بود عاشق یه دختر بچه ۱۵ ساله شد بعد ازدواج کردن اونم با زور و اجبار و تهدید به خودکشی و تهدید به فرار از خونه بعد ده سال هم از هم طلاق گرفتن و برادرم دوباره ازدواج کرد
من خودم این اتفاق برام پیش اومده تنها راه قطع ارتباط با اون پسره حتی زجه هم بزنن قبول نکنین گوشی ...
اینکارو کردیم باهاش صحبت کردیم خطط رو به کسی ندی ولی متاسفانه دوباره بعد سه چهار ماه شروع کردن پریشونم که با گوشیع بعدم میگه خودمو میکشم یا میترسیم فرار کنن
ول کن نیست ما میترسیم فرار کنند ما خیلی خوانواده آبرومندی هستیم و پدرم اگه بفهمه همش میترسم یک اتفا ...
اما حتما این موضوع باید با پدرتون مطرح بشه چون اینده دخترشه
میتوتین اینطور به پدرتون بگین که ما الان حدود یساله این قضیه رو میدونیم و تا حالا هم هیچ ابروریزی نشده اما فقط بخاطر اینکه خدایی نکرده اتفاقی پیش نباد به شما نگفیم ...