2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 234 پست
خب نامزدبشن گناه دارن

نه باااااااابا

منم تو همین سن و سال عاشق شدم😂

الان۲۹سالمه اون ۱پسر بیکار بیعار

الان این نامزدم که درآمد و خانواده و شخصیتی داره

ول کن اینا وابستگی موقتیه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
دوست عزیز اولا شما به من بگید دوست پسر خواهرتون ک اینقدر قصد ازدواج دارن شغل و توانایی تهیه مسکن و و ...

یه سمند داره یه آپاچی یه زمین الانم شیرینی فروشی عمش هست و میگه میخوام جدا بشم و خودم مغازه بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسره بگین دخترمون مال تو. فقط هر موقع سربازیتو رفتی و یه شغل درست و حسابی داشتی بیا ببرش. خاطرشو فعلا جمع کنین که خواهرتو بهش میدین که فکرای احمقانه به سرش نزنه. تا سه چهار سال دیگه شاید خودش پشیمون شد. 

برادر من ۱۷ سالش بود عاشق یه دختر بچه ۱۵ ساله شد بعد ازدواج کردن اونم با زور و اجبار و تهدید به خودکشی و تهدید به فرار از خونه بعد ده سال هم از هم طلاق گرفتن و برادرم دوباره ازدواج کرد 

به پسره بگین دخترمون مال تو. فقط هر موقع سربازیتو رفتی و یه شغل درست و حسابی داشتی بیا ببرش. خاطرشو ...

انتظار داره تو این سه چهار سال همو برن ببینن پیام بدن و...

برادر من ۱۷ سالش بود عاشق یه دختر بچه ۱۵ ساله شد بعد ازدواج کردن اونم با زور و اجبار و تهدید به خودک ...

وای نه داداش منم الان همینه اوصاعشون😢😢😢😢نمیدونم چکار کنم

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
چطوری دکش کنیم تاحالا سه چهار بار رفته درخونمون همش میگه توروخدا توروخدااا گوشی شو بهش بدین تو روخدا ...

بترسونیدش بگید شکایت میکنیم ازت .الان بچه اند تجربه ندارندعشق کورشون کرده از کجا معلوم عشقشون دو روزه نباشه فردا پشیمون بشن .اونوقت میگه من بچه بودم شما چرا گذاشتین؟

🖍️ امیدوارم آرزوهاتون خاطره بشن 🥰
من خودم این اتفاق برام پیش اومده تنها راه قطع ارتباط با اون پسره حتی زجه هم بزنن قبول نکنین گوشی ...

اینکارو کردیم باهاش صحبت کردیم خطط رو به کسی ندی ولی متاسفانه دوباره بعد سه چهار ماه شروع کردن پریشونم که با گوشیع بعدم میگه خودمو میکشم یا می‌ترسیم فرار کنن

ول کن نیست ما می‌ترسیم فرار کنند ما خیلی خوانواده آبرومندی هستیم و پدرم اگه بفهمه همش میترسم یک اتفا ...

اما حتما این موضوع باید با پدرتون مطرح بشه چون اینده دخترشه

میتوتین اینطور به پدرتون بگین که ما الان حدود یساله این قضیه رو میدونیم و تا حالا هم هیچ ابروریزی نشده اما فقط بخاطر اینکه خدایی نکرده اتفاقی پیش نباد به شما نگفیم ...

جانی love دپ ❤🖤
انتظار داره تو این سه چهار سال همو برن ببینن پیام بدن و...

گاهی با نظارت بزرگترا اجازه بدین خب. 

مثلا در ماه دو سه بار گاهی شما همراهش برو گاهی مامانت. پیام و تماس هم به شرطی که افراط نکنه بذار داشته باشه. 

منم داداش جوون دارم میدونم واقعا نمیشه به جوونای این زمونه سخت گرفت. خیلی چموشن. هر چیزی ازشون بر میاد.