2777
2789
عنوان

خواهرم و دوست پسرش😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 234 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنشون کمه ولی خوب اگه همو دوست داشته باشن میتونن صبر کنن تا چند سال دیگه

به نظرم با خواهرت و پسره حرف بزن بزار دوتاشون باشن بگو ک تا چند سال دیگه صبر کنن زندگی فقط عروس شدن یا زندگی عاشقانه نیست یه مسئولیت خیلی بزرگه به نظرم

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
بشینید دور هم و بگید خواستگار داره وتمام  یا به خانواده پسره بگید با پدرتون صحبت کنن  بل ...

گفتنش خیلی سخته مامانم میگه من جرات ندارم بگم تو بگو منم نمیتونم بگم 

چون خیلی سناشون کمه اگر مخالفت شدید کنین شاید خدایی نکرده فکرای بچه گونه به ذهنشون برسه. 

به نظر من یا معطلشون کنین مثلا به خواهرت بگین واستا دبیرستان تموم شه و اون سربازیشو بره بعد بیاد خواستگاری و منتظرشون بذارین. 

یا بگین پدر پسره با پدر شما تماس بگیره  ماجرا رو مطرح کنه. و حرفی از دوستی و... نزنه اگر باباتون حساسن. فقط بگه پسرم خیلی علاقه داره و ما بزرگترا حمایتشون میکنیم اگر شما اجازه بدین. 

خلاصه چون سنشون کمه مخالفت قاطع بیشتر سر لج میندازتشون. 

ول کن نیست ما می‌ترسیم فرار کنند ما خیلی خوانواده آبرومندی هستیم و پدرم اگه بفهمه همش میترسم یک اتفا ...

اصلا نزارید از خونه بره بیرون

اسی بحث ی عمر زندگیع خاله بازی نیست ک گریه کنن

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

وایییی اخه ۱۵؟؟؟؟

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡

نامزدشون کنید رابطه شون زیر نظر خانواده ها باشه عقد رو بزارید بعد درس خواهرت اونموقع فهمیده تره

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ن عزیزم خواهرم ۱۵اون ۱۸

من خودم این اتفاق برام پیش اومده

تنها راه قطع ارتباط با اون پسره

حتی زجه هم بزنن قبول نکنین

گوشی و وسایل ارتباطی رو ازش دور کنین

اول سخته ولی بعد عادت میشه

میتونید هم ۱خط دیگه براش بخرین و دورا دور زیر نظر بگیرینش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.