از یکسال پیش اومد به من گفت من دوسال با یک پسری دوستم و عاشقش شدم به مامان بگو میخواد بیاد خواستگاریم مادرش زنگ به مامانم و... مامانم گفت کوچیکه عروسش نمیکنم چند بار زنگ زدن و مامانم گفت نه پسره هم هنوز هیجده اش کامل نیس میگه من خیلی دوسش دارم حالا پسره رفته در خونه مامانم گریه میکنه میگه من میخوامش خواهرمم از اون طرف گریه میکنه و خواستگارای خیلی بهتر از اینم داره میگه همینو میخوام ما میگیم کوچیکه ولی میگه میخوام میترسیم فرار کنه با پسره بره چیکار کنیم تو رو خدا اگه راه حلی میدونید کمک کنید از طرفی پدرم خیلی رو این مسائل حساسه وهیچی در این مورد نمیدونه میترسیم بفهمه سکته کنه فقط من و مامانم با شوهرم میدونین لطفاً کمک کنیددد😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنشون کمه ولی خوب اگه همو دوست داشته باشن میتونن صبر کنن تا چند سال دیگه
به نظرم با خواهرت و پسره حرف بزن بزار دوتاشون باشن بگو ک تا چند سال دیگه صبر کنن زندگی فقط عروس شدن یا زندگی عاشقانه نیست یه مسئولیت خیلی بزرگه به نظرم
چون خیلی سناشون کمه اگر مخالفت شدید کنین شاید خدایی نکرده فکرای بچه گونه به ذهنشون برسه.
به نظر من یا معطلشون کنین مثلا به خواهرت بگین واستا دبیرستان تموم شه و اون سربازیشو بره بعد بیاد خواستگاری و منتظرشون بذارین.
یا بگین پدر پسره با پدر شما تماس بگیره ماجرا رو مطرح کنه. و حرفی از دوستی و... نزنه اگر باباتون حساسن. فقط بگه پسرم خیلی علاقه داره و ما بزرگترا حمایتشون میکنیم اگر شما اجازه بدین.
خلاصه چون سنشون کمه مخالفت قاطع بیشتر سر لج میندازتشون.
گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنم❤N❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش@دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
میتونید هم ۱خط دیگه براش بخرین و دورا دور زیر نظر بگیرینش
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.