2777
2789
اخه کارش شغلش کوچیک نیست اگر بیکار بشه دیگه نون برا خوردن نداره

اگه نمیتونی با این حقوق کنار بیای یا اگه یه زمانی تعدیل بشه و چند ماه بیکار باشه نتونی تحمل کنی  بنظرم بیشتر فکر کن بهرحال زندگی پستی و بلندی و غافلگیری داره 

اگه ثبات برات مهمه تو شغل و درامد باید در انتظار آدمی باشی که شغل دولتی  داسته باشه هر چند شغل دولتی هم حقوقش در همین حده ولی ثبات داره

دختر ترک
اگه نمیتونی با این حقوق کنار بیای یا اگه یه زمانی تعدیل بشه و چند ماه بیکار باشه نتونی تحمل کنی بنظ ...

اونایی که شغل دولتی دارن حقوقشون به ۲۰ نمیرسه

میترسم بیکار بشه خیلی میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که شغل دولتی دارن حقوقشون به ۲۰ نمیرسهمیترسم بیکار بشه خیلی میترسم

خب خیلی کم شغلی وجود داره که هم‌درآمدش بالا باشه هم ثبات داشته باشه 

بازاری ها هم همینن یه مدت ضرره یه مدت سوده 

اگه آدم زرنگ و نترس و کاری باشه بیکار نمیمونه

دختر ترک
بآزاری ها یهو بیکار نمیشن که فقط سودشون ممکنه بیاد پایین ترسوعه

بهرحال اونم استرس خودشو داره .‌ خیلی بازاری هم هستند که ورشکست شدند. یا مثلا یه چند ماه میبینی فقط ضرر کردی  

کلا تو زندگی پستی و بلندی وجود داره حالا تو هر حیطه ای که باشه  

باید انتظار اینو داشته باشی 

بنظرم اگه در این حد نگران هستی بعدا هم خودت اذیت میشی هم ایشون . چون انتطار داره زمان های سخت پشتش باشی 

دختر ترک

من که دوست دارم دیگه برم خواستگاری ، اما متأسفانه شرایط اقتصادی و عرف جامعه اجازه نمیده.!!!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

یه ادم با لول همینش مهمه با لول و متعهد قبلا میگفتم پول مهم نیست فقط ملاکم اخلاق بود که یه موش فاضلاب بازیم داد در نتیجه هم پول مهمه هم شخصیت هم تعهد و هم قیافه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

دستبندت پیدا شد عزیزم؟؟؟

سلام عزیزم🩵

بلههههههه🎊🎉

به دعای خیر شما🤩🥰

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

الحمدلله😍😍😍😍😍

قوربون شما

سلامت باشید🤩🤩♥️♥️

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...