2777
2789

الکی توهم نزن این ترشحاتته😐😐منم ترشح زیاد دارم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من.چیزی نیست نگران نباش 

سر دخترم آخرای ماه ۶ سوراخ شد بهم استراحت دادن با سرم ساعتی 

سر دو هفته درست شد 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

اب زیاد بخور پیش دکتر هم برو

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
من.چیزی نیست نگران نباش  سر دخترم آخرای ماه ۶ سوراخ شد بهم استراحت دادن با سرم ساعتی  سر ...

من تازه ۱۸ هفته هستم علائمتون چطور بود؟

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
من تجربه داشتم هفته 16  حالا علایمتو بگو عزیزم

من ۱۸ هفته هستم این چند روز خیلی ترشح داشتم ولی شیری رنگ بودن امروز از صبح ترشح دارم ولی رنگ نداره اصن و چسبناکه . نوبت سونو دارم ی ساعت دگ تو سونو معلوم میشه؟

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه