2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست
چه مزاحم دیگه وقتی توو ی ساختمونی حریم مشخص نیس دیگه عزیزم مادرشوهرت چ فعاله

وا یعنی چی تو یه ساختمون حریم مشخص نیست.حتی توی یه خونه هم ادما حریم شخصی دارن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد اعصابم خراب شده حوصله اینکارو ندارم😐😐😐

چاره ای نداری..منم مث شما تو ی ساختمونم اعصاب برام نذاشتن شوهرمم بی درک..میخام امتحان کنم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
عزیزم قبل ازدواج ک من تو ی شهر دیگ بودم چطور باید میدیدم؟؟؟

خوب تو یه شهر دیگه یا همون شهر، یعنی نمیدونستی یه بچه این سنی دارند و قراره تو‌همون خونه هم زندگی کنی؟!😅 شرایط کاملا قابل پیش بینی بود. الانم محترمانه خواهرشوهرت رو راه نده. بگو عزیزم برو خونتون ما میخو‌ایم استراحت کنیم

پیش پدر شوهرم اینا زشت نمیشه؟؟؟

ن چرا زشت باشه 

اگه فهمیدن بگو معذرت میخوام گاهی اوقات سرم خیلی شلوغ میشه خونه ریخت و پاش میشه آمادگی ندارم بیاد خونمون 

ولی در عوضش وقتایی ک حوصله شو داشتی برو دنبالش

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
دقیقا منم با اینکه الان باردارم 7صبح ازمایش داشتم بچمو بیدار کردم بردم...بچه دوساله رو...ن دخترم میم ...

دمت گرم بخدا

ن من‌مادرشوهرم دو دقه بره تا سر کوچه ام بچشو میفرسته پیش من

دختر منم ۴.۵ سالشه اصلا این چیزها حالیش نیست که خودتو بزنی‌ به خواب میره خرابکاری میکنه  بجه ۴ ...

دقیقا بچه منم ۴ سالشه و اگه کسی باهاش بداخلاقی کنه زودمیفهمه حتی دست داداش که ۶ ساله هست رو میگیره میگه بیا بریم خونه دیگه نیایم اینجا 😁

ولی استارتر انگار جدی باهاش برخورد نکرده که بچه بفهمه  

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

چکارش داری گناه داره. من خودمم اینطور بود ازدواج کردم خ اهرشوهرم ۷ سالش بود نفرت داشتم ازش. ولی الان میبینم خیلی کارم احمقانه بود ولی الان خیلی خوبه. ولی یه زره احساس میکنم دقشو سر بچهام داره خالی میکنه😂. ولی تو هم سخت نگیر 

دمت گرم بخدا ن من‌مادرشوهرم دو دقه بره تا سر کوچه ام بچشو میفرسته پیش من

بگو کار دارم نمیتونم 

مال من ی بار داشت میرفت بیرون گفت عدس پلو درست کن تا من بیام...گفتم کار دارم میخام برم بیرون شرمنده دیگ نگفت

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم