2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم هی خونمونه وقت و بی وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 20416 بازدید | 496 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میگم به پیر به پیغمبر حرف زدم گفتم این بچه اس چی میفمه ب مادرشوهرم و شوهرم گفتم ی مدت نزاشتن بیا ...

من دوتا بچه پشت سرهم دارم وقتی بخوام جایی برم پیس هیچ کس نمیزارم یا وقتی کاری داشته باشم خودم اذیت میشم ولی خونه هیچ کس نمیفرستم  چون دوست ندارم کسی رو به زحمت بندازم و انتظار دارم دیگرانم این رفتارو داشته باشن فک نمیکنم این بی رحمی باشه

نه ولی ی شبم انقد اصرار کرد بمونه ک مامانشم موند😑

😂😂😂

خب ی کاری کن از این ب بعد اومد خونتون بهش بگو بذار بریم خونه شما باهاش برو خونه مادر شوهرت ی جوری دست ب سرش کن ک میرم و دوباره میام بعد برو خونتون درو قفل کن بذار انقد در بزنه اصلا جواب نده ک فکر کنه یا حمومی یا کار خاصی داری بعد هروقت خواستی درو واسش باز کن و بگو وقتایی ک کارام زیاد باشه نمیتونم بذارم بیای تو وقتایی ک آزاد بودم خودم بهت   میگم بیا

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
من دوتا بچه پشت سرهم دارم وقتی بخوام جایی برم پیس هیچ کس نمیزارم یا وقتی کاری داشته باشم خودم اذیت م ...

دقیقا منم با اینکه الان باردارم 7صبح ازمایش داشتم بچمو بیدار کردم بردم...بچه دوساله رو...ن دخترم میمونه نه خودم میتونم ب کسی اطمینان کنم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم